Ben oldum canım mol gebeliktı benimki 8 haftalikken kürtaj oldum istersen bekle biraz daha
Evet canım kese ve yolk kese var bebek yokMol gebelik bos gebelik mi demek oluyor?
Tabi dr ne diyorsa onu dinlemen daha dogruCok tesekkurler. .bekleyecem bir hafta daha..
Cnm bekle acele etme kimi bebek geç oluşur kurtajdan korkuyorsanda bekle bir süre sonra leke başlar ve Kanamayla rahatça atarsin Allah yardimcin olsunCok tesekkurler. .bekleyecem bir hafta daha..
Cnm herkeste aynıdır önce kese görünür 1 hafta sonra bebekMerhaba
Geçen hafta bende Dr a gittiğimde aynı şeyleri söyledi keseyi gorduk ama ...haftaya tekrar gel bakalım dedi bu hafta tekrar gidicem inşallah güzel bişiler söyler endiseliyim
Goguslerim filan çok şiş ara ara belime kramplar giriyo çok ayakta durduğum zaman
Sende de var mı böyle seyler
Evet cnm boş gebelik olabilir var mı leke falanNe olur bana da bir fikir verin adetim 24 gün geçti 3 sene sonra ilk gebelik oldu ama ben hicbisey anlamadım doktora gittim 6haftalik hesapladı adetten ama çok küçük kese dedi ptogestan verdi bir hafta sonra gel dedi gittim karindan baktı kese hiç buyumemis dedi ilacı bırak kendiliğinden den duser dedi bebek var mı için de onu bile bilmiyorum böyle bisey yaşayan ya da duyan var mı
Canim bence bekle ya acele etme çok erken çok küçük 5 haftalikGecen hafta doktora gittim ve kesemin oldugunu ancak bebeği goremedigini soyledi.5 hafta 3 günlük ve 17 mm lik kese bombostu.bir hafta sonra gel dedi, dun yine bakti ve bos gebelik dedi.kurtaj yapmaliymisim.bu defa bebek 6 hafta 5 gunluk görünüyordu. Ne yapacagimi şaşırdım.bu durumu yasayan var mi? Ne yapmaliyim.kurtaj olmak istemiyroum ve ilk gebeliğim.korkuyroum :/
Öyledir di mi güzel bişiler duymaya o kadar ihtiyacım var ki olumsuz bişi olsa agrim olurdu kanamam olurdu diyorum ayrica doguda bir yerdeyiz dr un ultrasonu ne kadar iyi olabilir zaten sadece ultrasonla bakti alttan muayene etmediCnm herkeste aynıdır önce kese görünür 1 hafta sonra bebek
Yüreğini ferah tut Hamileligin tadı cikarÖyledir di mi güzel bişiler duymaya o kadar ihtiyacım var ki olumsuz bişi olsa agrim olurdu kanamam olurdu diyorum ayrica doguda bir yerdeyiz dr un ultrasonu ne kadar iyi olabilir zaten sadece ultrasonla bakti alttan muayene etmedi
hakkımızda hayırlısı
Cok guzel bir haber bu söylediğin. Peki senin 8.hafta da gorunene kadar doktor kurtaj yap filan dedi mi, ya da bos gebeliktir seninksii dedi mi?cunku bana direk bunlari söyledi. Cevaplarsan cokkk sevinriimKizlar iciniz rahatlar belki benim ilk Gebelikte bebegim 6 haftalijken kalp atisi ve kendisi gorulmustu...
2. Gebeligimde ise 8. 9. Haftamda gorulmustu...
6. Haftamda kurtaj denmisti ben az daha bekleyip baska doktora gittigimde bebegim benimleydi sukur...
Su an 2.5 aylik olduk bile teyzeleri...
Darisi size olsun ins. ♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?