Şu gelinin yaptigina bakar misiniz?

elifsu0225

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
236
162
23
50
Arkadaslar Merhaba. Bir görümce olarak yazıyorum. Ben gelinimizle arkadaş gibi olacağım derdim hep. Şimdiden az kaldı nefret edeceğim
Gelin kız azeri. Daha önce yazmıştım. Dugunden once hamile oldugu ile ilgili konum vardi. Kimseye danışmadan imam nikahı kiymislar. Bize ilk hamile olduğunu soyleyerek baslamislardi. Simdi Haftasonu burada düğün yapacağız. 20 yaşında. İlkokul mezunu. Babası yok.aile çok fakir.koyde büyümüş. Kardeşim orada çalışıyordu. Beğenmiş. Anlasmis. Nisan yaptı. Bi kaç ay önce geldiler herseyini tamtakir aldık. Şimdi de düğün için geldiler. Bugün düğün alışverişine çıktık. Yemin ediyorum her gittiğimiz yerde rezil etti bizi. Sudan bile sayilmayacak sebepler yüzünden kavga çıkardı. Kardeşimle. . Ya sabır dedik. Sustuk. Sonra uyardı anlamıyor.ben boyle naz cilve görmedim.
Yemek yemeye çıktık. Küstü yemedi. yemeği bıraktı masada
İki de bir bindirin beni. Gidecem ben. Çocuğu aldircam. Kalk gidek hastaneye aldirak. Dogarsa ne annene ne babana ne sana kimseye gostermicem ömür boyu. Bu mağazada sen benim istediğim montu almıyosun die kusuyo. Pahalisi hangisiyse o olsunkendime onu alacam diyo. Her nagazada bi kusluk cikardi. Oturdu merdivene gitmem bi yere dedi. Beni otogardan bindir ankaraya dedi. İkna edemedik bıraktık orda Peşimizden gelip cadde ortasında itekledi kardeşimi. Sonra ağlayıp meni bağışla deyip Özür diliyor. Benden Özür diledi. Kizkardesim den erkek kardesim den. . Yarım saat sonra başka mağazada aynısını yapıyor.
Sonra hamile kıyafetı alalım dedik.girdik bi magazaya. Orda tutturdu ben normal kıyafet alcam diye bak diyorum giyemezsin karnın büyüyor. (3.5 aylık bebek) olsun doğumdan sonra giyerim diyor. Kilo alıyorsun. (Bu oturusta 4 tabak yiyormus) Hemen giyemezsin doğumdan sonra yine al bedenine gore diyorum anlatamadım. Gitti yine aldı bikaç bişey. Yemin ediyorum şu car car konuşuyor derler ya susmadan dinlemeden konuşup duruyor. .kaç kere beni boşa dedi bilmiorum
Biz kardeşim mutlu olsun diyoruz. İlgileniyoruz ozeniyoruz..nasıl biridir ne yapmaya çalışıyor anlamadım sadece bugünü anlattim.daha diğerlerine deginemicem
Kızkardeşim abla tavrımi koycam. Sinirlenince susmucam dedi. Bence hiç takmayarak umursamayarak tepkini ver dedim.ben öyle yapacam zira.
Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin.
Daha be yapacağım bilemiyorum

Kardeşin baya çok seviyor herhalde yoksa bu böyle ömür gecirilebilecek bir insan degil.Ben olsam def ederdim özellikle özür diledikten sonra aynı şeyi yapınca.

Coluk cocukla ugrasmak boyle bir sey.
Bence siz daha bir seye karismayin. Birakin erkek kardesiniz halletsin. Alisverisini, nazini kaprisini cekecek olan siz degil, kardesiniz. Kendi secmis, kabul etmis, cocugunu bile yapmis bu kadar sorunlu birinden. Ugrassin simdi.

Sürekli 'gelin'olarak söylemenizden ötürü
Karsılıklı ilişkinizde nasıl bir tavır sergilediginizi tahmin edebiliyorum.

Samimiyetsiz ve sahte davranıslara
Böyle cevap verdigini düşünüyorum' gelin 'in...

maşallah ne gelin kız mış sizinkide ben sen kadar sabır edemezdim söyliyim bize o kadar bile yapmadılar siz ne çok şey yapmışsınız _?
Daha anlattiklarim az bile. Nisan bohçasında ve alışverişinde herseyini aldık. Yani yanlış anlaşılmasın. İç çamaşırı bile yoktu. Herşeyi burada gördü. Sukredecegi yerde kufrediyor resmen

"Başkalarının yanlış tercihleri beni neden üzüyor" sorgulamamın sonucu olarak bu tür şeyleri tamamen o kişilerin problemi olarak görmeye başladım.

Kardeşiniz de herhalde nişanlısının bu huyda olduğunu baştan beri biliyordur.
E durmayıp araya bi çocuk da sıkıştırmışlar.

Gerisi onun sorunu artık.

Belliki olgunlasmamis yani en azindan evlilik icin gereken olgunluk yok. Kardesinin isi var gelin kizimizla bide bebekle tehdit savurmasi cok cirkin geldi. Nasil evlilik yurutecekler bilemedim hayirlisi olsun

Bu kadar naz niyazla o çocuğu nasıl yapmışlar hayret. Kardesini tebrik etmek gerek

Siz niye yanlarindasiniz birakin basbasa yapsinlar alisverislerini belkide sizden rahatsiz kusura bakmayin ama yedigi yemegi,ailesinin fakirligi,ilkokul mezunu olmasi,azeri olmasi ne alaka.
Başbaşa mi. Kardeşim bilmiyor ne alınacak. Mesela hamile bi kadın be giyer neyi giymez. Kız desen burayı tanımıyor. Mağazaları bilmiyor Nerede ne var bilmiyorlar. Kizkardesim ve ben eşlik ettik. İlgilenmek zorundayız

Afra tafrasiyla kalitesini belli etmis, kardesinize sabirlar diliyorum

Daha anlattiklarim az bile. Nisan bohçasında ve alışverişinde herseyini aldık. Yani yanlış anlaşılmasın. İç çamaşırı bile yoktu. Herşeyi burada gördü. Sukredecegi yerde kufrediyor resmen

içimden alın biletini aldırın cocuğu yollayın anasının yanına demek geçiyo da karnındakinin ne suçu var onu yapan adam bunu baştan düşüncekti diycem ama

herşeyin hayırlısı ne diyim kader.

Back
X