Gelinlik Modelleri su gelinligi yorumlar misinizz

fatihimm

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
59
19
13
Kocaeli
ya yanlis yere actim biliyorum ama acil yanit gerekli o yuzden hemen tasinmazsa iyi olurr

bu gelinlik hakkinda bi karara varilamadigindan objektif yorumlar gerekli

bi kac cumlede olsa fikir beyan eder misiniz rica etsemm

Eklentiler

• 2.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 984
  • 3 (1).webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 935
  • 7.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 922
  • 9.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 887
Ben bayıııııııııııııııııldıııııııııııııııııım, benim zevkime çok uygun

güzelmiş..
siz mi giceksiniz?
tabi vücut tipi de önemli..
uzun, ince ve düşük omuzlu olmayan biri giymeli..

ya yanlis yere actim biliyorum ama acil yanit gerekli o yuzden hemen tasinmazsa iyi olurr

Çoook güzel. Ben cok begendim. Kendiniz icin mi diktireceksiniz? Bence eger vucudunuz da bu sekilde inceyse harika olur ;-)

Ben de beğendim. Giyen kişi de çok zarif mesela bana yakışmaz bu model iriyim çünkü. Ama zarif birine çok yakışır.

Ben gelinliği beğendim, çok kibar.
Ama önemli olan bunun tamamıyle aynısı olması. Yani eğer gidip bu haliyle alacaksanız, mükemmel.
Ama bir yerde diktirecekseniz, üst kısımda kullanılan dantelin bire bir olması lazım, kaliteli ve bu kadar asil durması çok önemli.
Bir sürü insan gördüm, böyle kafalarında bir modelle gelinlikçiye gidiyorlar, dandik dantel yüzünden çok ucuz bir görüntü çıkıyor ortaya. Ona dikkat

Benim gelinliğimde buna benzerdi. Fotoğraflarımıza bakıyorum da keşke etek kısmı sönük olmasaymış diyorum.
Benim size tavsiyem eteğini prenses etek dedikleri kabarık tüllerden tercih etmeniz, dantel güpürü de daha minik olabilir.

Etek kısmı kötü
Göğüs bölümündeki güpür gereksiz derecede büyük, dekolteyi fazlaca bozmuş
Giyen modelin fiziği sebebi ile çok kibar gibi ilk bakışta ama kötü bir işçiliği var
Bel kısmı özensiz dikilmiş
Daha sade bir dantelle güpür detayına girmeden çok şık olabilirdi, tabi farklı bir etek modeliyle

Kollarının uzun oluşu dışında fena değil. Ama ince yapılı birinin giymesi lazım

cıks çok beğenmedim. saç çiçek ve modelin zerafeti ile hoş duruyor ama güpür ve etek kısmı güzel değil. etek bu model için çok sönük. bu tarz seviyorsanız daha güzel modeller bulursunuz.

Çok zariffff ben çok beğendiimmmmm ama etek kısımları hariç=))

Gelinligin altiyla ustu başka tarz..

Üst gayet klasik naif ama belden sonrasi coskulu hareketli ve öylesineymis gibi duruyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…