Su Gibi Akıntı

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
381
Arkadaşlar bazen mesela 15 günde bir afedersiniz normal akıntı gibi hafif yoğun kıvam olmayan, normal sıvı bir akıntım oluyor ,miktar olarak yarım yemek kaşığını doldurur ancak.(biraz açık oldu ama endişelendim sormak istemedim)
Yoksa idrar kaçırma mı yaşıyorumdur ne dersiniz? 30.haftama geldim.

Arkadaşlar bazen mesela 15 günde bir afedersiniz normal akıntı gibi hafif yoğun kıvam olmayan, normal sıvı bir akıntım oluyor ,miktar olarak yarım yemek kaşığını doldurur ancak.(biraz açık oldu ama endişelendim sormak istemedim)

15 gunde bir degildir bence bu durumunuz.cok ayakta kaldigimda benimde akintim cok oluyor.soyle bir dusunun bakalim ondan olabilirmi.kokulu akintilar tehlikeli gerisi degil cunku rahim agzi bebek dolayisiyla salgiliyormus onu.yinede dok.bir sorun.gecmis olsun

Gebelikte akıntı gayet normalmiş. Eğer kokulu ve yoğun olursa o zaman sıkıntı var demekmiş.

Canim bendede oldu doktoruma sordum enfeksiyon dedi. Mutlaka doktoruna danis en iyisini o bilir ... belkide hc birsey yoktur endiselenme.

Hayir renk vs yoktu durduk yerekendi kendine geliodu once cis sandim hep wc ye kostum cis gelmeynce anladm baska bsy oldgnu.. Normal su gibi yani renk fln yok doktoruma anlattm enfeksiyon oldugunu soyledi mutlaka doktoruna danis eger enfeksiyonsa hemen onlemini almalisin

Senin tuvaletin geliyor gibi oluyordu demekki,ama bakıyordun ki akıntı.Benim öyle birşey yok.

Yok tuvaletim gelio gibi degil birden altimin islandigini hissediodum herhalden anlamadan altima kacirdim saniodum meger enfeksiyonms.

ara sira o benndede oluyo normal sanirim korkma bebegin suyu olmaz zaten gec gec oluyomus

Yok baya sıvı,yoğun değil,koku falan da yok,rengi su gibi.
benimde oluyordu ara sıra. sonra kafaya taktım bi ara fazla olmaya baylayınca kontrolde dr. sordum bi ped koyup baktılar sonra normal olduğunu söyledi dr. bebeğin suyu değil dedi. oluyormuş öyle su gibi akıntı hamilelikte..

Bu aralar olmuyo zaten şükür,inşallah da olmaz :) İlk tecrübede insan herşeyi takıyor kafaya,herhalde 2.de inşallah bundan daha rahat olurum.

X