su gibi..... yardimmm

asli-asli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
805
517
33
Kizlar bilgisi olan yasayan varsa lutfen yatdimci olabilir mi. Gunumden 2 gun erken oldum. Dr um kimyasal gebelik geciriyo olabilecegimi soylemisti. Adet kanamam cooookkk siddetli agriyla geldi. Ama anormal bi sekilde (cok ozur dileyerek yaziyorum) sadece tuvalette su gibi kanama oluyo. Her zaman gelen pihtilar yok bu sefer. Dogru duzgun ped bile kirlenmiyo. Bugun 3. gunum agrilarim hala devam ediyo. Tam kasik bolgem. Ve bu kanama neden boyle oldu, ilk kez oluyo. :(

Daha önce kimyasal geçirdim aşırı derecede pıhtıli oluyor. Sonuçta dollenmis yumurtayı atıyor vücut

Adetime bir hafta kala kanda b-hcg baktirdim pozitif cikmisti ama duzenli bi artis olmadigindan doktorum kimyasal olabilir dedi, telefonla gorustuk muayene etmedi. Benim neden boyle oluyo. Ikinirken sanki bisey varmis da az daha ikinsam cikacakmis gibi hissediyorum. Bi dolgunluk var. Korkmaya basladim. Hic pihti atmadim daha

Dr a neden gitmiyosun muayene etsin bi?daha iyi olmazmi kan degerine filan bakar en azindan

Haklisin canim da gecer diye bekliyorum. Geciyo gibi de, bugun 4. Gundu ve gelmeye basladi pihtilar. Degisik bi durum oldu ama geciyo neyse ki, ilginize tesekkur ederim...

Back
X