Şu göbek bir gitse ah bir gitse !!!

longing08

Herhal ilerdedir yaşanacak günlerin en güzelleri..
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
46
15
28
35
Merhaba arkadaşlar ben 24 yaşındayım. en son tartıldığımda 55 kiloydum ama şu ramazan ayında bir iki kilo daha almış olabilirim boyumda 1.70.. kilomdan şikayetçi değilim ama şikayetçi olduğum bazı konular var en başta da GÖBEK. bir arkadaş da yazmıştı burda aynı onun gibi göbeğimle midem birleşik ve sürekli şişiyor. zayıf olsam neye yarar göbek olduktan sonra. ilaç falan kullanmam diyorum mekik desen hak getire. bir yaz adı verilmişti ama tüy yapıyormuş ikinci en önemli sorunumda tüy olduğu için ondan korktum çok. şimdi şöyle bir şey ben burda kendime ve size söz versem mekik çekicem diye zayıflamak istemiyorum ama ekmeği de azaltayım belki faydalı olur 20 gün sonra kız kardeşimin nikahı var ona da yetişecek şekilde bana yardımcı olabilir misiniz öğretmenim olsanız ve şu kadar şunlar yapılacak deseniz de beni de kontrol etseniz olmaz mı ki? birde bacaklarımın iç kısımlarında selülitler var. onlara da ne yapabilirim acaba? yardımcı olursanız çokça mutlu olurum :)

boy- kilo orantınız iyiymiş. bölgesel pilates çalışabilirsiniz inceltmek istediğiniz bölge için :31:

Merhaba arkadaşlar ben 24 yaşındayım. en son tartıldığımda 55 kiloydum ama şu ramazan ayında bir iki kilo daha almış olabilirim boyumda 1.70.. kilomdan şikayetçi değilim ama şikayetçi olduğum bazı konular var en başta da GÖBEK. bir arkadaş da yazmıştı burda aynı onun gibi göbeğimle midem birleşik ve sürekli şişiyor. zayıf olsam neye yarar göbek olduktan sonra. ilaç falan kullanmam diyorum mekik desen hak getire. bir yaz adı verilmişti ama tüy yapıyormuş ikinci en önemli sorunumda tüy olduğu için ondan korktum çok. şimdi şöyle bir şey ben burda kendime ve size söz versem mekik çekicem diye zayıflamak istemiyorum ama ekmeği de azaltayım belki faydalı olur 20 gün sonra kız kardeşimin nikahı var ona da yetişecek şekilde bana yardımcı olabilir misiniz öğretmenim olsanız ve şu kadar şunlar yapılacak deseniz de beni de kontrol etseniz olmaz mı ki? birde bacaklarımın iç kısımlarında selülitler var. onlara da ne yapabilirim acaba? yardımcı olursanız çokça mutlu olurum :)

:nazar::nazar:mrblar Longing08; vücut-kitle indexine göre zayıf-normal arasında görünüyorsunuz.
acaba mide-barsak gazı problemleri mi yaşıyorsunuz?bazı bünyeler bu soruna maruzdur.gaz giderici haplar var eczanelerde.bu sorun hakkında siz kendinizi daha iyi bilirsiniz elbette.yani sürekli şiş ve gergin mide-karın (sorun simdirim sistemindeki bazı bakterilerin besinleri parçalaması sonucu çıkan azot oranının fazla olması,sürekli olması,giderilememesi olabilirrr
geçmiş olsunn.

aslında bende öyle birşeyden şüpheleniyorum geçenlerde bir ay problem yaşadım hatta hastanelik bile oldum karın ağrısına ama düşününce bu problem hep vardı diyorum. işte mekik çekmeye çok üşeniyorum ama söz verdim bu akşam 20 tane çekicem. inşallah sonuç güzel olur. ama şu selülit işi nasıl olacak onu bilmiyorum malesef :(

mekik çekme konusunda kendi deneyimimi anlatayım;bilinçsizce yaptığım mekik hareketleri sonucu şu an göbek fıtığı sorunu yaşıyorum.size önerim;doğru mekik hareketlerini ve de doğru yöntemleriyle yapınız.
bu gaz sorununa gelince zaten kısa süreli olanlar dönemliktir o anki beslenmeyle olur-gecer.
sorun bünyeden dolayı sürekli olanlarıdır.

canım ben de aynı dertten müzdariptim öncelikle eğer göbeğin midenle birleşikse sende şişkinlik var tahminimce şişkinliğimi gidermek için ben sabah aç karınla içilebilecek sıcaklıkta yarım limonlu su içiyorum o iyi geliyor. ve gün içinde bol bol su içiyorum onun dışında koşu yapıyorum yürüyüş yapıyorum mekik çekiyorum... hareket ettikçe ve sindirimin düzene girdikçe gidiyor :) benim şu an yok

Back
X