• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su içemeyen anneler

symavci10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2025
5
4
1
25
8 haftalık hamileyim ve bulantılarım olduğu için su içmekte zorlanıyorum. Benim gibi bu durumu yaşayanlar varmı . Leblebi yiyip arkasından o şekilde su içebiliyorum anca

Olmaz miii her annenin kabusudur o 😒 geçecek biraz sabır, hayırlı uğurlu olsun bebişin

Ay sudan bile tiksinmiştim kana kana su içmek istiyordum ama içemiyordum anca böyle buz gibi olacaktı da buzlu buzlu öyle yudum yudum içtim ki hala şu an bu soğuklarda bile buz gibi su içebiliyorum …

Su içmedim idrarda keton ve protein yükseldi 3 gün hastanede yattım öyle söyleyeyim. Zorlansanız da en az 1 buçuk litre içmeye çalışın

Ya çok zor haklısınız ama içmeniz lazım zorlamanız lazım. Ben ne zaman kötü hissetsem doktor susuzluğa bağlıyor. Su çok önemli. Biraz daha sabredin yakında geçecek bu dönem. Allah yardımcınız olsun 🌸

Bulantıların az olduğu dönem yoğun içmeye çalışın, gün içinde yudum yudum için. 12 haftadan sonra suya doyamayacaksınız ben kış gebesiydim 4 lt içiyordum 4-5 aylarda 🤭

Back
X