Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8 haftalık hamileyim ve bulantılarım olduğu için su içmekte zorlanıyorum. Benim gibi bu durumu yaşayanlar varmı . Leblebi yiyip arkasından o şekilde su içebiliyorum anca
Ay sudan bile tiksinmiştim kana kana su içmek istiyordum ama içemiyordum anca böyle buz gibi olacaktı da buzlu buzlu öyle yudum yudum içtim ki hala şu an bu soğuklarda bile buz gibi su içebiliyorum …
Ya çok zor haklısınız ama içmeniz lazım zorlamanız lazım. Ben ne zaman kötü hissetsem doktor susuzluğa bağlıyor. Su çok önemli. Biraz daha sabredin yakında geçecek bu dönem. Allah yardımcınız olsun
Bulantıların az olduğu dönem yoğun içmeye çalışın, gün içinde yudum yudum için. 12 haftadan sonra suya doyamayacaksınız ben kış gebesiydim 4 lt içiyordum 4-5 aylarda