- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
evet şaka gibi su içince deli gibi midem yanıyor.. aslında bu ilk değil annemde, bende gastrit hastasıyız bulunduğumuz ilde doğal tatlı su akan çeşmeler var oralardan içerdik suyu ve mide yanmamız olurdu ama biz ondan olduğunu bilmezdik, yazın memleketimize gittik orda sularımız temizdir oranın suyunu içmeye başlayınca mide yanmamız kesildi anladık ki su dokunmuş. neyse yaşadığımız şehre geldik hazır su almaya başladık marka vereceğim mecburen anlatmak için, yakın diye bimden özkaynak alıyorduk ikimizede bir şey yapmıyordu bir kaç kere değiştirdik yine başka marka hazır su aldık onlar rahatsız eder gibi oldu biminkine geri döndük, ama malesef bim artık nestle satmaya başladı ve 2-3. şişeden sonra oda dokunmaya başladı annem idare ediyor ama beni mahvetti denemediğim marka kalmadı erikli,hayat,damla,pınar,carrefoursa vs. yok suyu yuttuğum an deli gibi midem yanıyor çeşme suyu bile denedim ama yine aynı, mide koruyucu içiyorum etki etmiyor mide şurubu içiyorum bana mısın demiyor. Sabah kalkıyorum bir şey yok kahvaltı yapıyorum yine iyi suyu içer içmez başlıyor, hayır sıradan bir şey olsa yemem içmem dersin ama su bu yani ama içtikçe midemde kötüye gidiyor. Doktorada gitmedim çünkü annem daha önce kendi için mide doktorumuza gitmişti o zaman sularınıza dikkat ediceksiniz demişti bu ilaçlardan başka çaresi yok çünkü demişti. Kafayı yicem artık şaka gibi insana su dokunur mu ya oturdum ağladım resmen çaresizlikten var mı Allah aşkına böyle bir şey yaşayıp duyan önerisi olan.