su içemiyorum, dokunuyor

yok valla o içtiğim su asidi çözeltmiyorda, asit suyu acılaştırıyor. sanırım safra kesemdede tas olduğu ıcın bu kadar sıvıda midemi yakıyor. safra kesesı rahatsızlıklarında suyun tadı degısıyormus bir yudumda bile. ben takıntılıyımda dr um uzuuuun uzun anlatmıştı.

hımm anladım sizinkide farklıymış sizede geçmiş olsun

söylemeden edemicem

cok dıkkat ettım bi ara ama bu seferde onu yeme bunu yeme kansızlık, b12 dusuklugu yataklara dusurdu benı
bı tarafı duzelteyım derken bı tarafı bozdum galıba,

ben asitli ıcecek ıcmıyorum. bitki çayları ıhlamur harıc ıcmıyorum.
mıdem cok asit yaptıgındada
cubuk kraker, leblebi, patlamış mısır, etı form sade bıskuvı yada kuru ekmek yıyorum
bunlar mıdemın asidini baya cekıp rahatlatıyor. sonrasında ıstedıgım kadar su ıcebılıyorum.

evet yememekte ayrı dert, ama bende reflüde var ve reflüden dolayı yemek borusunda tahriş oldu bazı şeyler mideme zarar vermese o tahriş çok acıyor o yüzden yiyemiyorum

su mide yakmaz aksine mide yanmasını azaltır ayakta su içersen su midenden direk ince bağırsaklarına gider ve bu çok zararlıymış. bir de oturarak su içmeyi dene bakalım bir şey kaybetmezsin, fazla kilon varsa vermeye çalış ve yürüyüş yap arkadaşım. Tekrar geçmiş olsun.

evet normalde öyle olur ben bendekini anlamadım, kilolu da değilim aksine kilo almak bile istiyorum,yürüyüşte çok yaparım ama var bir tuhaflık umarım geçer ayrıca tavsiyeleriniz içinde teşekkür ederim

Back
X