:( su içemiyorummmmm

afratezelvar

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
8
0
16
Balıkesir
hanımlar ben 6+5 günlük hamileyim. internetteki araştırmalarıma göre hamile birinin günde 2,5 Lt su içmesi gerekiyormuş ben bırakın 2.5 lt'yi zoraki 1 lt bile içemiyorum içmek için kendimi o kadar çok zorluyorum ki su içersem bu sefer yemek yemem zorlaşıyor. canım yemek yemek istemiyor midem suyla dolduğu için. ne yapacağımı şaşırdım. hamilelikten önce 1 hafta su içmesem aramazdım. ne yapacağım bilemiyorum. Dr'a daha bir kere gittim oda sigorta hastanesineydi. doktorları kesinlikle kötülemiyorum ama dr. yoğunluktan ilgilenmedi bile. ne kadarlık hamile olduğumu bile söylemedi. çok üzüldüm. benim ilk hamileliğim tecrübesizim. o yüzden eşimi ikna ettim ve özele gideceğiz mecburen. cuma günü dr'a soracağım. sizin bir öneriniz varmı. bu arada: büyüklerimizede soruyorum hamileyken su tüketimini,kendi annem o kadar zorlama kendini diyor fakat internette yazanlar beni korkutuyor. iki arada bir derede kaldım

canım bende su konusunda müzdaribim
bir bardak içtiğim su tüm gün midemde şişkinlik hissi veriyor ve içemiyorum ama özellikle yemek yerken en az bir bardak suyu az az yemekle tükemeye çalışıyorum
bence kendini belli bir miktara endeksleme.sonuçta vücudun ihtiyacı varsa bunu bilirsin ama günlük belli bir miktar içmeyi aksatma

Canim kendini kesinlikle zorlama. 1ltnin altina dusmuyorsun anladigim kadariyla bence gayet iyi. Kendini cok zorlarsan da miden bulanir soyledigin gibi yemek yiyemezsin. Suyu icmenin yaninda kavun karpuz ye mesela bol bol, taze meyve suyu ic. Boyle de su ihtiyacini karsilamis olursun. İnternette cok faydali bilgilerin yaninda cok gereksiz bilgiler de var. Sen kimseye bakma, stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…