su içmeyi sevmiyorum

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
68
Kütahya
kızlar bu dert değil aslında sıkıntım ama başka başlıklara girmiyor diye buraya yazdım su içmeyi çok isterdim etrafımdaki herkes lıkır lıkır su içiyor ama ben su içmeyi hiç sevmiyorum zorla günde bir bardak içiyorum kendimi zorluyorum burnumdan çıkacak gibi oluyo su içemediğimden kilo fazlalıklarımı da atamıyorum ve gözlerimin altı morarıyor bunu nasıl yenebilirim ne yapmalıyım bilen var mı:26:

Kendinizi zorlayacaksınız.
Başka çaresi yok.
Oruç tutmak ne kolaydır sizin için yav!

bende pek sevmiyorum su icmeyi ozellikle kis aylarindaa nerdeyse hic icmiyorum:)yazin iciyorum baya bi:)pipetle ic cnm onla icerken hemen bitiyor badakktaki:)sacma gelir belki onerim ama denemeden karr verme:)

aynen bende hiç su içemem şu sıcak ramazan günlerinde bile en fazla 1 yudum o da orucumu açmak için. Bende yaramadı ama belki sende yarar suya biraz limon damlat o zaman daha rahat içiliyomuş

kızlar bu dert değil aslında sıkıntım ama başka başlıklara girmiyor diye buraya yazdım su içmeyi çok isterdim etrafımdaki herkes lıkır lıkır su içiyor ama ben su içmeyi hiç sevmiyorum zorla günde bir bardak içiyorum kendimi zorluyorum burnumdan çıkacak gibi oluyo su içemediğimden kilo fazlalıklarımı da atamıyorum ve gözlerimin altı morarıyor bunu nasıl yenebilirim ne yapmalıyım bilen var mı:26:

valla bence bu dert,sen sevmiyomuşsun ben nefret ediyorum,suyun tuhaf bir tadı var gibi geliyor her türlü suyu denedim. en son hamidiye güzel vs demişlerdi hamidiye aldım yine aynı.tuhaf metal tadı var gibi.
günde bir yudum içiyorum desem yeridir. onun yerine şeftalili ice tea,şeftalili soda:9:kola portakal suyu gibi şeylerle gideriyorum susuzluğumu.ne yapsakki acaba su içmek için.toz içecekleri içine katıp içtim bi süre,sonra onlardan da midem bulandı.

evet gerçekten suyun tadı bana da ağır geliyo suyu görmesem hiç hatırlamam sadece orucumu açmak için bir iki yudum alıyorum o kadar dediğiniz gibi limon da sıktım ama daha kötü geldi tadı ne yapacağım bu suyu nasıl içeceğim hiç bilmiyorum susuzluğumu çayla diğer içeceklerle gideriyorum ama suyun önemi çok başka keşke içebilsem:26:

ay ben ne güzel bi yerde yaşıyorum, adım başı çeşme var daya kafayı ohh kana kana iç nasıl güzel oluyo. :) tabi bunu şimdi bu kadar güzel söyleyebiliyorum ama daha 1-2 sene öncesine kadar ben de adam gibi su tüketmezdim bu yüzden bir sürü de sorun yaşadım. bence en kısa zamanda alışkanlık haline getir sonra başın ağrımasın. ben hiç öyle yavaş yavaş alıştıra alıştıra yapmadım, aynen sizin gibi burnumdan çıkıcakmış gibi hissediyordum, içemiyordum. bi gün tak etti deli gibi diktim 2-3 bardak ardarda, hem de su bardağıyla değil şu kola bardakları olur ya onlarla. evet baştan çok kötü oluyor insan ama alıştıktan sonra hep böyle gitmiyor. ben sadece vücudum suya alışsın suyu arasın diye öyle başlamıştım. yavaş yavaş içmeye çalışırsanız ben sanmıyorum suya alışılabileceğini. şuan normal seviyede su tüketiyorum. deneyin, kendinizi buna zorlayın derim =))

off ben de senin gibiydim bu yaşıma kadar hep zorla su içtim.. 2 günde 1 bardak su içmişliğim vardı... midem bulanıyordu fazla içince çıkarmaktan beter oluodum.. diyetisyene gittim bi iki ay boyunca diyetlerime tam uymama rağmen kilo veremeyişimin nedeninin su içmediğim olduğunu anlayınca o sıkıntıyla şişeyi kafama bi diktim yanımdaki şok oldu... bi de otobüsteydim kesin kuscam dedim ama o su bi tatlı geldi bana anlatamam... o gün bugündür günde en az 2 lt su içiyorum ve Erikli'den başka su içemiyorum.... tadı en güzeli kesinlikle o

aynen bende senin gibiyim ama vucudun suya ihtiyacı var içmek zorundayız..

mesela şöyle de yapabilirsin %90 su olan karpuzu yiyerek de su ihtiyacını karşılayabilirsin. karpuz hem su ihtiyacını karşılar hemde kilo vermene yardımcı olur:28:

su içmeyen ne kadar çok genç varmış.ben sadece yaşlılar su içmeyi sevmez diye düşünürdüm hep.susuz yaşayamam.32 yaşındayım cildim de fiziğim de daha genç. hani sorarlar ya güzelliği neye borçlusunuz diye ;su hem cilde faydalı hem de zayıf ve fit olmayı sağlıyor.ramazan girdiğinden beri günde 5litre su içiyorum.sağlığımız ve güzellimiz için su....

bende sevimiyorum ama icmemeiz lazim. yavas yavas alistirdim kendimi zorla günde bir kac bardak ice ice. sonunda artik canim isteyerek susayarak iciyorum..cokta guzel oluyor söyleyim..su icmedigine göre baska seyler iciyorsun kesin. benim öyleydi su icemedigim icin meyve suyu kola tarzi seyler rahatlatirdi ancak..onlarda hic iyi degil simdi o kadar az iciyorumki..arada bir iciyorum ödül gibi geliyor . o zamanda tadi baska oluyor..

Oruç açarkenn bile 1 -2 yudum su içiyorum :S çok yanlış biliyorum ama bana da suyun tadı güzel gelmiyor . Her markayı da denedim ...

Oruç açarkenn bile 1 -2 yudum su içiyorum :S çok yanlış biliyorum ama bana da suyun tadı güzel gelmiyor . Her markayı da denedim ...

ege civarındaysan madran sularını deneyebilirsin.pınar madran da olur.erikli tadı çok kötü.çeşme suyu gibi.otobüslerde dağıtıyorlardı.oradan biliyorum.şişkinlik yapıyor insanda....

benim ev arkadaşım da su içmezdi.içtiği zamanlarda suyunun içine limon sıkıp öyle içe biliyormuş anca.

benim ev arkadaşım da su içmezdi.içtiği zamanlarda suyunun içine limon sıkıp öyle içe biliyormuş anca.

Ben de pek sevmem ama zorlarım kendimi. Sağlığım için gerekli olduğunu bildiğim için sık sık ama az içerim.
Saat başı 1 bardakla idare ediyorum artık. :27:
Birden bir sürü içmeyi deneme bence. İnsanın midesi bulanıyo. :37:

ay ben bayılırım suya normal su bardakları bana yetmez.kocaman bardaklar vardır bizim evde.anca onlar bana yeter.ki su içmeme ragmen neden zayıflayamıyorum anlamıyorum.sanırım arttırmam lazım daha fazla içmeliyim.

off su sevilmez miiii.yarım litrelik bi bardağım var normal bardaklar yetmez bana:27: orucumu 1.5 litre suyla açıyorum.sahura kadar 3 litre içiyorum.normaldede öyle günde 3 litre içiyorum.off anlatırken bile susadım:1:

nette baktımda merak edip su içememek diye bir sürü hastalıklara davetiye çıkarıyormuş.bi bak istersen

Ben de hiç aramıyorum suyu :26: Ama bir gece bi böbrek ağrısıyla uyandım, iki büklüm acile kaldırdılar beni :59: Serum verdiler, hemencecik iyileştim. Böbreğimde bir problem de bulamadılar, tahlil vs. yaptırdım.Ara ara su içmeyi azaltınca da aynı böbreğimde ince bi sızı hissederim halen. Bir bu yüzden hatırlayıp içmeye çalışıyorum ben, bir de su içmeyince deri altı sivilcelerim oluşuyor, cildim kırışıyor.

Back
X