Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende aynıyım fark edince biraz dik duruyorum dik durunca olmayan göğüslerimi dışarı fırlatıyormuşum gibi hissediyorum falan Kalıcı bir çözümü var mı bilmem ama dik durmak için bir aparat vardı onu takınca dik duruluyormuş muş ama tedavi mi çıkarınca eskiye mi dönülüyor bilmiyorum:26:
Pilates ve yüzme birebir. Omuzlarının açılması lazım. Omuz ve karın kaslarını geliştirmen lazım. Ve aklın hep sırtında olucak. Bir de google a dik duruş korsesi yaz. Yazın zor olur ama kışın kullanılır heralde. Mantıklı ve ucuz bir ürün.
aynı ben....
zaten kısayım iyice kısa görünüyorum
medikallerden o ürünlerden de kullandım bi işe yaramıyo
platese gittim giderken iyi de bırakınca yine aynıyım
iş yoğunluğu yüzünden pilatese de gidemiyorum.
bende de vardı, plates çok etkili yapabiliyorsan sadece onu yap yeterli. medikallerde satılan o korseler bir işe yaramıyor ama nette görmüşsündür belki dik durmak için sadece ince iplerle yapılmış dük durmak için yapılmış aletler var. sen kambur durunca anında ötyor günde 15-20 dakikalık 3 kere takınca 2 haftada sorun ortadan kalkıyor çünkü omurgaların dük durmaya alışıyor ve dandik korseler gibi koltuk altını falan acıtmıyor.
O kamburluğa var bir çözüm.Benimde duruş bozukluğundan kaynaklı sırtımda çok aşırı olmasada kambur bir görüntü vardı.''Callan'' egzersizleri diye bir egzersiz var.Hatta bununla ilgili olarak kadınlar kulübünde''spor''la ilgili bölümde paylaşımlarda var.Ben bu egzersizleri bu sitede öğrenince tamamen spor olsun diye sağlık için 3 ay (her gün düzenli) kadar yaptım.Sonunda bir de baktım ki sırtımdaki kambur oldukça azalmış.Ben bu egzersizleri tam 4-5 sene önce yapmıştım.Bir daha hiç yapmadım.Buna rağmen hala sırtımda o eski kambur yok.Bence gayet kalıcı.Hatta keşke vakit bulsamda yine yapsam belki çok daha iyi olacak.Size de tavsiye ederim.