Su kesesi yırtıldığı için 20 haftalık bebeğimi kaybettim :(((

Benden patoloji istemediler olsa verirdim hiç bilgim yok konuda
Anladım zorunlu bişey değil bizede isterseniz gönderebilirsiniz isterseniz hemen teslim alabilirsiniz demişlerdi fakültede ben gönderilmesini istedim nolur nolmaz diye zaten sonuçlar temiz geldi bebeğin sıkıntısı yoktu biliyorduk ama insan en ufak soru işaret kalsın istemiyor

Evet bende çok düşündüm neden oldu diye ama başlarda benimde lekelenmelerim kanama az oldu ama hep normal denilmişti enfeksiyon da yok denecek kadar az denildi keseyi delecek sonuç değil dedi daha sonra kimisi kese zarı çok ince olabiliyor denildi en ufak kasilmada yırtılabiliyormus.Rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın çok zor surecti ama demekki kısmeti yokmuş çok nadir durumlardan bir tanesi herşeyin bir bahanesi var ölümün bile sebebi de böyle yazılmış demekki daha anne karninda dusunce amelini ecelini yazın denilrimis onlar Melek oldu cennet bahcelerinde bizi bekliyorlardir tek tesellim onun iyi yerde olduğunu bilmek Dünya gibi yerden daha güzel bir yerde annesini bekliyordur umarım 😥🤲
Eminim en güel yerde hep beraber oynuyorlardır rabbim gönlümüze ferahlık versin inşallah 🤲

Bir sonraki gebelikten de korkuyorum.akintilarim fazla geçen gün gittim bana fitil verildi ama kullanmadım daha adet de olmadım henüz
Ne kadar oldu doğum yapalı bilmiyorum henüz yeni doğum yaptıysan cok normal rahim küçülüyor kendini topluyor içerde bi temizlik var yani doğum sonradı sarımsı akıntı normal ilk adet olduktan sonra düzene giriyor . Fitilin bi zararı yokki ben hamilelikte bile kullandım . Bi sonraki hamilelik için rahmin kendini güzelce toplasın ilaçlarını aksatmadan kullan

Back
X