su kesesi yırtılmış....

Zeynepozkankiratli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
8
1
1
38
tup bebek oldu ılknde tuttu dedık sevndık 20 haftalıkken su azalmıs su kese yırtık dedı doktrum bebegımı dusuk yaptrdılar pskolojım altust nrml olur dıyor nıye anlamıyorum olur mu olsada yıne basarısz mı olur hamılelıgım nasıl yırılmıs erkenden gıttı yavrum basınıza gelen duyan varmı nıye olmus doktrum bıle acıklamayor delırıcem

Muhtemelen enfeksiyonadan delinmistir kese hic birsey olmadanda delinebilir tabi ama birinde boyle olacak diye hep boylr olacak degil uzulme

Zeynepozkankiratli çok geçmiş olsun allah sabır versin.
ben de tüp bebek tedavisi ile kavuştuğum gebeliğimi 19. haftamda rahimağzı açılması-kesede hunileşme ve kesenin zarar görmesi neticesinde kaybettim. yeni transfer için 3-4 adet dönemi geçmesi gerek dedi doktorlar.
rahimağzı yetersizliği teşhisi kondu ve bi sonraki gebelikte 12.14. haftalar arası serklaj yapılacak inşallah bana. 4. adetim geçti ama yeniden başlamak çok korkutuyor, daha doğrusu yeniden kaybetme korkusu çok fazla.

patolojide enfeksiyon çıktı mı, erken membran rüptürü mü dendi sizin kaybınıza? rahimağzı yetmeziliği ile açılmanız olduysa size de serklaj yapılması gerekebilir :/

Mesajımı görürsünüz umarım suan ne durumdasınız

Mesajımı görürsünüz umarım suan ne durumdasınız
Merhaba,
Ben 4. Tüp bebek tedavimde, 13. Haftada yapılan serklaj ve hamileliğimin başından itibaren çoğunlukla yatarak, 37+5 de kavuştum yavruma. Zor günlerdi ama sonsuz şükürler olsun Allah’a. Şuan 2,5 aylık bebeğim
İnşallah tüm isteyen bekleyen kadınlara nasip olsun.

Çok sevindim sağlıcakla büyütün inş

Kuzeniminde yırtılmıştı ama doktor 2 ay kadar hastanede yatırdı bebek 6 aylık olana kadar sıkıntı yoktu sonra acil doğuma aldılar. Bebek doğdu küvezde bir hafta kadar yaşadı sonra sistit oldu ve vefat etti.

Eski mesajlarınızı okudum. 27 haftalık bebeğiniz için çok üzüldüm bir gün o meleklerimize de kavuşacağız inşallah. Sizin acaba enfeksiyonunuz mu vardı?
Evet idrar yolu enfeksiyonu vardı ama tek basına kese delinmesine neden olmaz denildi bu belirsizlik öyle zor ne düşüneceğimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…