• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu meşhur şaka bana dert oldu.

Ay benim müdür de acayip pinti, müdür olunca tatlı alman lazım dedik önce borçlarımı bitireyim sonra alırım dedi 8 ay oldu hala borcu bitmedi:KK70:

Ama ondan önceki müdürüm 2. babamdı oğluşumun da dedesi oldu, evleneceğim zaman bi halı var salona alacağım dedim modeli gösterdim gitti kendisi aldı çok da pahalı bi şeydi :oops:kızıma çeyiz hediyesi demişti, aralarındaki ilişkiye bağlı hemen kötü düşünmemek gerek

Müdürüyle, iş arkadaşlarıyla gevşek ilişkilere sahip insanlardan kelimenin tam manasıyla nefret ediyorum.
Seviye, seviye,seviye. Herr yerde ama işyerinde illa seviye.
ayyy ben de sizin gibi ön yargılı insanlardan nefret ediyorum gelin de yanımız da işe alalım seviye seviye seviye diye ötecek misiniz yoksa buraya geldiğiniz de evime geldim mi diyeceksiniz.

Bilmem, ama burada yok:KK70::KK70::KK70: Acaba konu sahibinin olduğu şirket neresi, 10 bin Tl falanda maaşı var patronun. Kim bu adam? Nereye bakıyor bu adam?:KK70::KK70:Bizim burada da sabah poğaça alırken diğer arkadaşına almasın diye kaçarak gidiyor millet:KK70:
patronun maaşı değil o müdürümün maaşı kurumsal A.Ş. kamu gibi çalışıyoruz iş şartlarımız memurlarla aynı sadece maaşları farklı

aralardaki yazıları okumadım ama çok sert eleştiriler gelmiş eleştirileri çok gereksiz ve yersiz buldum insan bu şakayı erkek arkadaşınada yapabilir bunda ne var çok ileri gidip karşılığında sizden ne isteyecek çok merak ediyorum diyen saygısızlarda olmuş bu 1.si herkes bunu yanlış bişey gibi görse bile kime göre neye göre yanlış sana yanlışsa yapma ama yapanı bu kadar acımasız yerden yere vurmaya kimsenin hakkı yok bazen şeyi bile düşünüorum benim 650 tl lık ayakkabı al diince alabilecek arkadaşım yok diyemi kıskanıyorlar acaba :KK70:

müdür olayına gelince bu da 2.si . o müdürünle ilişkine bağlı olan bişey ben şimdiki müdürümle herşeyimi konuşurum oda konuşur gidip 650 tl lik ayakkabıda isterim istersemde alır yani aralarındaki ilişkiyi bilemezsiniz evet bundan önceki müdürümde çok resmiydi lavaboya onun odasının önünden geçerek giderdik ordan geçmeye bile çekinirdim,
ama ne yazıkki bu konudada bu kadar HUNHARCA eleştirilecek bi durum yok ortada kasmamak gerek çok :KK59::KK59::KK59:
Bu olayı daha önceden duydum, şakaysa da gereksiz olduğunu düşünüyorum. 600 liralık ayakkabı alacak kimsem olmadığından değil ama, sadece birinden kendim için böyle bir şey istemek yapımda olmadığı için.
Ama size yazmamın asıl nedeni profil resminizi çok beğendim, çok anlamlı, söylemek istedim.

Son düzenleme:
Ay benim müdür de acayip pinti, müdür olunca tatlı alman lazım dedik önce borçlarımı bitireyim sonra alırım dedi 8 ay oldu hala borcu bitmedi:KK70:

Ama ondan önceki müdürüm 2. babamdı oğluşumun da dedesi oldu, evleneceğim zaman bi halı var salona alacağım dedim modeli gösterdim gitti kendisi aldı çok da pahalı bi şeydi :oops:kızıma çeyiz hediyesi demişti, aralarındaki ilişkiye bağlı hemen kötü düşünmemek gerek
Aralarında ki ilişkiyi kimse başka bir şekilde düşünmedi, ama ne olursa olsun astın üste bu şekilde şaka yapıp, müdürün de hemen kredi kartını çıkartıp 500 TL ayakkabı parasını ödemeyi teklif etmesi hem oradakiler tarafından bir ihtimal yanlış anlaşılabilir, hem de eşi hoş karşılamaz. yoksa kimse başka bir şeye çekmedi ki canım.

Aralarında ki ilişkiyi kimse başka bir şekilde düşünmedi, ama ne olursa olsun astın üste bu şekilde şaka yapıp, müdürün de hemen kredi kartını çıkartıp 500 TL ayakkabı parasını ödemeyi teklif etmesi hem oradakiler tarafından bir ihtimal yanlış anlaşılabilir, hem de eşi hoş karşılamaz. yoksa kimse başka bir şeye çekmedi ki canım.

Yalnız konuya dair açıklaması adamın 10 bin maaş alması ve karısına bile 4000 lik kısmını harcaması için vermesi. Artı Suriyelilere falan beyaz eşya alması. İyi biri olması.
Bana bu adam son derece tuhaf geldi.

:KK57::KK57::KK57::KK57: Bu nasıl bir rahatlık?
Düşündüm düşündüm, eşim dışında kimseyi bulamadım şakayı yapardım diye.
Ben utandım, bir garip oldum resmen.

ayyy ben de sizin gibi ön yargılı insanlardan nefret ediyorum gelin de yanımız da işe alalım seviye seviye seviye diye ötecek misiniz yoksa buraya geldiğiniz de evime geldim mi diyeceksiniz.
Yapmaktan son derece memnun olduğum bir işim; LAUBALi konuşmaların geçmesinin mümkün olmadığı bir iş ortamım; saygı duyduğum, gerek benim davranışlarımdan gerekse kendi kalitelerinden dolayı bana saygılı davranan iş arkadaşlarım var.
Hiç birşey yaptığın davranışın seviyesi hakkındaki düşüncemi değiştiremez.

Düşünen oldu, karşılığında ne vereceksin diye yazan bile oldu. Böyle bir şaka çok yanlış kişilere yapılmış ben olsam asla yapmazdım ama yapmış bir kere

Düşünen oldu, karşılığında ne vereceksin diye yazan bile oldu. Böyle bir şaka çok yanlış kişilere yapılmış ben olsam asla yapmazdım ama yapmış bir kere
Yani, kocama yapsam karşılığında ne vereceksin diye sormaz. sorsa bile bellidir cevabı:D:D:D En mantıklısı sadece eşe yapmak:D

Yalnız konuya dair açıklaması adamın 10 bin maaş alması ve karısına bile 4000 lik kısmını harcaması için vermesi. Artı Suriyelilere falan beyaz eşya alması. İyi biri olması.
Ayrıca suriyelilere beyaz eşya alması ile böyle bir isteğe cevap vermesinin aynı şey olmadığını sanırım siz de düşünüyorsunuz. Genelde düşüncelerimiz paralel ondan yazmak istedim.

Hulusi Kentmen gibi bir tip geldi aklıma. Sert ama duygusal:D

Düşündük de buraya yazmadık...

Back
X