• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu meşhur şaka bana dert oldu.

Ayyy ne gereksiz bi saka yaa saka bile degil onur kirici bisey bence patrona yapmakta baska bi olay arkadasim olsun sevgilim olsun hic tarzim degil niye insanlara karsi bana su kadarlik sey alirmisin deyim ben babamdan anamdan istemem digerleri kim ki arti sevgisini veya comertligini 600 tl ylemi olccez yani sonra da bu ssdece saka demekte ayri bi geyikk..yani kokten sacmalik

Anlamsiz bir saka. Bence sevgiliye bile yapilmaz. Umarim onlarda size alacagim diye saka yapmislardir. :)

bence senin yAptığın şakayı devam ettiriyo, b.kunu çıkarmaya niyetlenmiş. kimse durduk yere böyle pahalı bi hediye almaz. erkekmi bu kişi, erkekse sevgili olmak istiyodur belki.
müdürede böyle bi şaka yapılmazki
inşallah b.kunu çıkartmaya çalışıyordur evet erkek
Müdürüm herkese alır yani öyle değişik bir insan ama benim kabul etmeyeceğimi bildiği için de al kartımı demiş olabilir

:KK70:komik olmuş bence müdürünüz ve arkadaşınız ya sizi kardeş gibi seviyolar ya da size meyilleri var

Şaka dediğin komik olmaz mı, ben şakayı yada espiriyi anlamadım cidden.
Bana şunu alırmısın diyosun, çok pahalı oluyor..
karşıda ki almıyorum derse o zaman mı gülünüyor.
hayır karşıdaki erkeklerin tepkilerini telefondan ekran görüntüsü alıp internette paylaşılıyordu aman işte kaş yapayım derken göz çıkardım.

çalışıyorsun zaten kendin al neden alıcaksın ki çok onur kırıcı bir durum ben yazamam bile utanırım sen şakasını yapmıssın ya birde ne gönlü geniş patronlar var bize çatmaz böylesi :KK53: arkadaşında şaka yapıyor olabilir ayakkabı kutusundan çocuk ayakkabısı çıkmasın dikkat et :KK45:

çalışıyorsun zaten kendin al neden alıcaksın ki çok onur kırıcı bir durum ben yazamam bile utanırım sen şakasını yapmıssın ya birde ne gönlü geniş patronlar var bize çatmaz böylesi :KK53: arkadaşında şaka yapıyor olabilir ayakkabı kutusundan çocuk ayakkabısı çıkmasın dikkat et :KK45:
hahaha ne güzel olur çocuk ayakkabısı olursa :KK70: :KK70: ayakkabı numaram 48 dedim ama olsun :KK70:
hem kendim 10 tllik ayakkabı giyiyorum ona da söyledim neden alayım ki o kadar para ayakkabıya verilmez kaç defa dedim

Back
X