- 12 Nisan 2013
- 2.679
- 2.090
- 133
- Konu Sahibi usuyenprenses
ya ben nerden bileyim hadi müdürüm neyse o herkese alır da bu arkadaşımın böyle ciddiye alacağını tahmin etmedim sonuçta hep şaka yapıyoruz
eleman lazım mı ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben nerden bileyim hadi müdürüm neyse o herkese alır da bu arkadaşımın böyle ciddiye alacağını tahmin etmedim sonuçta hep şaka yapıyoruz
Evet şaka yapıyoruz iş arkadaşlarımıza ama böyle şakalar değil.ya ben nerden bileyim hadi müdürüm neyse o herkese alır da bu arkadaşımın böyle ciddiye alacağını tahmin etmedim sonuçta hep şaka yapıyoruz
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/nike-air-max-90-ltr-ayakkabi-724821-100-38-5-184464698 bunu görmüştüm bende 569 tl den 469 tlye düşmüş öyle kendim çok beğeniyordum senin beğendiğin ayakkabı zevksizdir deyince bunu atmıştımnike aitr max'in en pahalısı 370 tl 500 liraya ayakkabısı yok...
inşallahAnlamsiz bir saka. Bence sevgiliye bile yapilmaz. Umarim onlarda size alacagim diye saka yapmislardir. :)
Çocuk konu sahibinden hoşlanıyorsa bir de her şakanın altında bir gerçek yatar mantığına sahipse alır bence o ayakkabıyıAnlamsiz bir saka. Bence sevgiliye bile yapilmaz. Umarim onlarda size alacagim diye saka yapmislardir. :)
cidden bu zevksizmiş:))kim dediyse doğru bilmişhttp://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/nike-air-max-90-ltr-ayakkabi-724821-100-38-5-184464698 bunu görmüştüm bende 569 tl den 469 tlye düşmüş öyle kendim çok beğeniyordum senin beğendiğin ayakkabı zevksizdir deyince bunu atmıştım
inşallah b.kunu çıkartmaya çalışıyordur evet erkekbence senin yAptığın şakayı devam ettiriyo, b.kunu çıkarmaya niyetlenmiş. kimse durduk yere böyle pahalı bi hediye almaz. erkekmi bu kişi, erkekse sevgili olmak istiyodur belki.
müdürede böyle bi şaka yapılmazki
niye kız beğenmedin mi ?cidden bu zevksizmiş:))kim dediyse doğru bilmiş
cidden bu zevksizmiş:))kim dediyse doğru bilmiş
çok beyaz bak bunu at bu daha havalıniye kız beğenmedin mi ?
hayır karşıdaki erkeklerin tepkilerini telefondan ekran görüntüsü alıp internette paylaşılıyordu aman işte kaş yapayım derken göz çıkardım.Şaka dediğin komik olmaz mı, ben şakayı yada espiriyi anlamadım cidden.
Bana şunu alırmısın diyosun, çok pahalı oluyor..
karşıda ki almıyorum derse o zaman mı gülünüyor.
ne atması aman bir de bunu almaya kalkar falan.çok beyaz bak bunu at bu daha havalıhttp://urun.n11.com/gunluk-spor-ayakkabi/nike-air-max-carbon-gray-orange-pink-P75451531
hahaha ne güzel olur çocuk ayakkabısı olursaçalışıyorsun zaten kendin al neden alıcaksın ki çok onur kırıcı bir durum ben yazamam bile utanırım sen şakasını yapmıssın ya birde ne gönlü geniş patronlar var bize çatmaz böylesiarkadaşında şaka yapıyor olabilir ayakkabı kutusundan çocuk ayakkabısı çıkmasın dikkat et
![]()
Bak o olabilir akasyam.. goze girmek icin yapabilir boyle bir sey :) aklima gelmemisti.Çocuk konu sahibinden hoşlanıyorsa bir de her şakanın altında bir gerçek yatar mantığına sahipse alır bence o ayakkabıyı![]()