• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu meşhur şaka bana dert oldu.

amacı o olabilir ama bize verdiği msj bizim çıkardığımız anlam bambaşka oldu

güzellikte özellikten değil de başka bir şeydendir o bu devirde kim kime karşılıksız bir şey alır

anan baban kardeşin olsa anlarım eşin nişanlın keza öyle

müdür nedir yani

müdürün kocası gibi davranması bu cesareti bulması olacak iş mi

Müdür eş yarısıdır...

Şaka bir yana müdürüne gidip kim bu cesareti gösterebilir ? Aile ortamı olmuş belli de ne ise...

Benim bildiğim şaka insanları eglendirmek içindir eğlence bunun neresinde anlamdim
Ayrıca her iki tarafta güler hiç mi düşünerek haraketleri etmiyorsunuz
Ben eşime 600 liralık ayakkabı al desem ya al der yada alma der her iki durumda komiklik söz konusu bile değil
Alma dedi diye gülmem oda Gülmez
Al dese gene gülmem oda Gülmez

Geçenlerde bir trend vardı eş veya sevgililere bana 650 tl'ye ayakkabı alır mısın muhabbeti.
Ben de böyle herkesin yaptığı etkinlikleri kendimde denemeyi çok severim.
Ama eşim veya sevgilim yoktu.
İçimden bir şey dürttü illa birine yapmam gerekti.
İş yerindeki müdürüme yaptım kartını uzattı hemen al kaç para olduğu önemli değil dedi.
Tabiki şaka olduğunu anlattım ve kabul etmedim.
Bir arkadaşım var önceki iş yerimden sürekli konuşuyoruz gene muhabbet sırasında bir de ona yapayım dedim.
Nasıl bir ayakkabı bakayım diye tutturdu.
Aman boşver ya çok pahalı dedikçe ısrarla çok merak ettim beğendiğin ayakkabıyı dedi.
Ben de Nıke air max var 500 tl gibi bir şey beğendiğim ayakkabı attım fotosunu.
Aaa alayım güzelmiş diye tutturdu.
Şaka olduğunu anlattım hatta link gönderdim hepsini okudu.
Hala alıcam diyor.
Yok istemiyorum dedikçe o günden beri ısrar ediyor.
Şimdi de sipariş verdim almaya gidiyorum diye mesaj atmış.
Alma diye bin defa dedim.
Napıcam ben ya pahalı bir hediye kabul edemem.
Kabul etmesem kabalık olmaz demi.
Oha şaka mı bu?Hanginizin şaka olduğunu şaşırdım.....

nike aitr max'in en pahalısı 370 tl 500 liraya ayakkabısı yok...
image.webp

Bence hiç erkek arkadaşlara yapılacak bir şey değil. İlla birinin artistliği tutacaktır alma konusunda. Biraz flörtleşme de yatar bu alayım diyenlerin altında. Ben de bu patronun da arkadaşın da bekar olduğunu umuyorum. İstemiş gibi olmuşsunuz. Hoş olmamış.

Ayakkabı süper bence :KK53::KK53::KK53: çok değişik kafalar cidden ya, bence almak istiyorsa karışma kendi bilir yani :KK53: gule gule kullan.

Sizin eski nişanlınız psikopattı ve bence ayrılmanız doğru oldu ancak siz de pek normal değilsiniz.Bazı konularda haklıymış,mesafe probleminiz var insanlarla..

Bir insan bunu patronuna ya da arkaşına niye söyler? Şaka? Ee alalım dedi buraya konu açtın? Hayır alamazsın deseydi komiğinize mi gidicekti? Amaç ne anlamadım.ya siz bu kişiden/kişilerden hoşlanıyorsunuz ve bu şakayı kendinize yol yapmışsınız.Bunu da burda yazamıyosunuz önceki konulardan tepki alırsınız diye ama insanlarında düşüncelerini merak ediyorsunuz belki size "aaa bu adam sana yazıyor"derler diye açtınız

Ya da ego tatmini..Bakın ne kadar dayanılmazım her sorduğum" irkek" bana 650 tela'lik ayakkabı alıyor,ne kadar değerliyim modu..

Zaten başka bir ihtimal yok.Gidip adamı bulup "vallahi biz şahitiz şaka yaptı"dememizi beklemiyosunuz heralde.Gerçi kimse böyle birşeyi şaka'dan saymayacağı için inanmamaları normal.yakında karşılığını da isterler

Geçenlerde bir trend vardı eş veya sevgililere bana 650 tl'ye ayakkabı alır mısın muhabbeti.
Ben de böyle herkesin yaptığı etkinlikleri kendimde denemeyi çok severim.
Ama eşim veya sevgilim yoktu.
İçimden bir şey dürttü illa birine yapmam gerekti.
İş yerindeki müdürüme yaptım kartını uzattı hemen al kaç para olduğu önemli değil dedi.
Tabiki şaka olduğunu anlattım ve kabul etmedim.
Bir arkadaşım var önceki iş yerimden sürekli konuşuyoruz gene muhabbet sırasında bir de ona yapayım dedim.
Nasıl bir ayakkabı bakayım diye tutturdu.
Aman boşver ya çok pahalı dedikçe ısrarla çok merak ettim beğendiğin ayakkabıyı dedi.
Ben de Nıke air max var 500 tl gibi bir şey beğendiğim ayakkabı attım fotosunu.
Aaa alayım güzelmiş diye tutturdu.
Şaka olduğunu anlattım hatta link gönderdim hepsini okudu.
Hala alıcam diyor.
Yok istemiyorum dedikçe o günden beri ısrar ediyor.
Şimdi de sipariş verdim almaya gidiyorum diye mesaj atmış.
Alma diye bin defa dedim.
Napıcam ben ya pahalı bir hediye kabul edemem.
Kabul etmesem kabalık olmaz demi.
Benimki hemen almasa da muhakkak alır da
Benim kocam alır bence kabul etme iş kötü yerlere gidebilir :)

Arkadaşınıza yaptığınız şakaya değil de müdürünüze yaptığıniz şakaya daha fazla sasirdik :)
onu fark ettim de anlam veremedim gerçi ben de daha önceki iş yerimdeyken müdürüm çok sertti ona yapamazdım o zaman ben de böyle bir şey okusam şaşırırdım,sizin de şaşırmanız çok normal

Back
X