Böyle düşünme her evlilik bir değildir.Biriyle yaşamı paylaşmak ,hayat arkadaşlığı yapmak çok güzel.
Sizinle yaptığım bir şeyi paylaşayım kalpli çikolatalardan aldım hepsinin ucunu biraz ısırdım yani yedim :) sonra bunları çok güzel bir kutunun içine paket yapıp içinede hepsinin tadına baktım senden tatlısını bulamadım yazdım.Bir tanede kırmızı bir gül ile birlikte işyerine yolladım.Ama adımı yazmadım hinlik olsun diye (tabiki beni arayacakmı aramayacakmı diyede sonra öldüm meraktan ) telefon gelince sevindim bana teşekkür ediyordu. Akşamda eve geldiğinde o bana süpriz yaptı çok güzel bir rest.yer ayırtmıştı birlikte yemeğe çıktık.Bu sadece 1 tanesi aklıma geldikçe eşime süpriz yapmak hoşuma gidiyor.Aynı şekilde o bana küçük süprizler yapıyormu herzaman hayır ama benim yapmak hoşuma gidiyor en azından biliyorum ki eve gelirken dudaklarında bir tebessüm ile geliyor.Kapıdan girerken seni özledim diyor bu bana yetiyor.
Biraz sabır biraz yaratıcılık biraz naz biraz cilve biraz tatlı dil biraz otorite ama tamamen kölelik kesinlikle hayır unutmayalımki akıllı bir kadınının avucunun içine alamayacağı erkek yoktur çünkü onlar büyümeyen çocuklar...
kesinlikle katılıyorum...kelin ilacı olsa başına sürer HAYATIM...
çok hoşuma gitti.bende nişanlıyım çok kısa bir süre sonra evlenicem.bende buna benzer şeyler yapmaya çalışıyorum.çok hoşuna gittiğini söylüyo ama o hiiç bişe yapmıyo ben yinede yapmaya devam ediyimmii???
Evet bence et hoşlarına gidiyor
ne etii ya çok prdon
elnes´isimli üyeden Alıntı
çok hoşuma gitti.bende nişanlıyım çok kısa bir süre sonra evlenicem.bende buna benzer şeyler yapmaya çalışıyorum.çok hoşuna gittiğini söylüyo ama o hiiç bişe yapmıyo ben yinede yapmaya devam ediyimmii???
Bu soruya cevap tı (ET) ..
tabii katılıyom sizlere.. ben son söylediğim bu konuyu ona bana "sen bir sey dedin de biz yapmadık mı planı programı yap ben uyarım" diyor... sonra ben deyincede "ben onu yapamam, benim halim yok, yorgunum simdi sen git, simdi onları görcek halim yok, canım istemiyo" vbg. birrrrrrrrr sürüüü bahaneler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?