- Konu Sahibi gozdemmmmmm
-
canım benim esimin %1 di sonra %18 oldu o ay asılama oldum ve tuttu evicap kullanmıstı insallah saglıklı bebeklerin olur
Arkadaşlar eşimin sperm sayısı 40 milyon civarı..Morfoloji sıfır ne yazık ki.İlk tüp bebek denemem pozitifti..Maalesef 11 haftalıkken kalbi durdu..Dondurulmuş tedavisine başlamadan önce normal yolla denemek istiyorum..Eşim menagon ve pregnyl iğneleri oluyo..Keçi boynuzu kürü yapıyorum..Başka neler tavsiye edersiniz..Ya da morfolojisi düzelen var mı??? Ümitsizliğe kapıldım iyice..............
canım benimde eşimin morfoloji %1
malesef sayı ve hareket problemimizde var
eşim tribullus macun yiyor,keçi boynuzu pekmezi yiyor
çakşır suyu içiyor
birde arginmax vitamin alıyor
umarım hepimiz iyi sonuç alırız
Canim esini Kaan hoca tedavi ediyor degil mi?
Varikosel i varmi?
Hayır canım doktorumuz başka.. Eşimin hormonal sorunu var..Hipogonadizm..Sizinle konuşmuştuk..E vitaminini doktoruma yarın soracağım..E vitamini karaciğerde depolanıyo ildiğim kadarıyla..Bu kadar iğne,ilaç bide benim eşim hepatit taşıyıcısı yani karaciğere fazla yüklenmemek lazım..Siz tüp bebek denemiş miydiniz??
tup bebek merkezıne gıdıp gorustugumuzde
hafta ıcı bıze bız morfolojıye bakmıoruz dedi
cocugu olan ınsanların bıle yuzde 90ının morfolojısı bozuktur dedi???????
PGT ne gozdecım.onu hıc duymamıstım.en son teknolojı IMSI degılmıydı.daha neler duyucaz burda.o daha ıyıyse onu ısterız tabı.yada yapan yerde yaptırırız tupbebek
ımsı yı bılıyorum.normalde 3000-4000 kez buyutulurken spermler.IMSI yontemıyle 6000-7000 kez buyutuyormus.pgt de 1-2 defa dusuk olursa yapılmıyormu ben genetık testının oyle oldugunu okumustum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?