- 12 Mart 2010
- 2.351
- 230
- 163
Arkadaşlar yeni evleniyorum 3 hafta sonra
Bir ev tuttuk
Çok apar topar oldu
Aslında bize alınmış bir ev vardı fakat o dönem ayrılık yaşadık ve kiraya verdiler
Şimdi ise çok ani olunca kış günü insanları çıkarmamak için geçici bir ev tuttuk.
Her şeyiyle yeni tertemiz bir daire.
Yerler yapılmış, mutfak dolap ve tezgahı aynı şekilde.
Bugün duşakabin takıldı.
Sıfır kombi.
Ancak sıkıntım şu, ev dışarıdan bakıldığında düz giriş görünümünde ama apartmana girince bir merdiven iniliyor.
Bahçe katı gibi. Bunun için mutfak merdiven altı gibi bir yere denk geliyor.
Tezgah üstü duvar. Fırın ve ocak koyacağım yerin üstüne aspiratör koyamayacağım.
Hadi kızartma vs gibi şeyleri yapmasam da normal yemeğin de bir dumanı kokusu var.
Bunun için fırına ayrılmış bölmeye koymayıp camın önüne doğru koyulabilir diye düşündüm.
Lütfen farklı fikirleri olanlar varsa yardım etsin.
Camın tam arkasına kombiyi taktırmışlar, pencere tam açılmıyor da..
Bir ev tuttuk
Çok apar topar oldu
Aslında bize alınmış bir ev vardı fakat o dönem ayrılık yaşadık ve kiraya verdiler
Şimdi ise çok ani olunca kış günü insanları çıkarmamak için geçici bir ev tuttuk.
Her şeyiyle yeni tertemiz bir daire.
Yerler yapılmış, mutfak dolap ve tezgahı aynı şekilde.
Bugün duşakabin takıldı.
Sıfır kombi.
Ancak sıkıntım şu, ev dışarıdan bakıldığında düz giriş görünümünde ama apartmana girince bir merdiven iniliyor.
Bahçe katı gibi. Bunun için mutfak merdiven altı gibi bir yere denk geliyor.
Tezgah üstü duvar. Fırın ve ocak koyacağım yerin üstüne aspiratör koyamayacağım.
Hadi kızartma vs gibi şeyleri yapmasam da normal yemeğin de bir dumanı kokusu var.
Bunun için fırına ayrılmış bölmeye koymayıp camın önüne doğru koyulabilir diye düşündüm.
Lütfen farklı fikirleri olanlar varsa yardım etsin.
Camın tam arkasına kombiyi taktırmışlar, pencere tam açılmıyor da..