Şu mutfağa bir çözüm, nolur..

Canim diyen oldu mu bilmiyorum ama hem perde hem davlumbaz sorun olabilir gibi geldi bana...
Hadi perdeyi stor yaptin diyelim ama davlumbaz filan dusunmuyor musun almayi,onu nasil yerlestireceksin cam onune.
Istersen soyle birsey yap olabilir mi bilmiyorum ama dolaplardan birinin oldugu sirayi firin ocak icin ayir,camin onunede sirin bir masa atarsin hem havadar havadar esinle kahvaltilarinizi yaparsiniz.
Sanirim yaza diger evde ki kiracida cikabilir tasinmayi uygun bulursanda gecersin.
Bende tasindigimda yeri yoktu bir sira dolabi iptal etmek zorunda kaldik senin mutfagin merdiven altina gelince emin olamadim olur mu diye ama oluyorsa inan fazla birsey tutmuyor hem de daha sik gorunuyor.
Simdiden mutluluklar

filtreli aspiratörler var onlara boru gerekmiyor bi bak istersen

Hemen araştırıyorum teşekkür ederim

Canim diyen oldu mu bilmiyorum ama hem perde hem davlumbaz sorun olabilir gibi geldi bana...
Hadi perdeyi stor yaptin diyelim ama davlumbaz filan dusunmuyor musun almayi,onu nasil yerlestireceksin cam onune.
Istersen soyle birsey yap olabilir mi bilmiyorum ama dolaplardan birinin oldugu sirayi firin ocak icin ayir,camin onunede sirin bir masa atarsin hem havadar havadar esinle kahvaltilarinizi yaparsiniz.
Sanirim yaza diger evde ki kiracida cikabilir tasinmayi uygun bulursanda gecersin.
Bende tasindigimda yeri yoktu bir sira dolabi iptal etmek zorunda kaldik senin mutfagin merdiven altina gelince emin olamadim olur mu diye ama oluyorsa inan fazla birsey tutmuyor hem de daha sik gorunuyor.
Simdiden mutluluklar

Evet evet perdeyi ben tamamen aklımdan çıkarmışım sağolsunlar hatırlattılar :)
Zaten fırın ocak için yer var, bulaşık makinası için de yer var. Sadece tezgahın üst kısmında dolap olur ya bizimkinde duvar var çıkıntı şeklinde
Masa sandalye takımı sığacak kadar büyük, almayı düşünüyoruz zaten :)
evet kiracının çıkma gibi bir durumu olduğunda zaten burada senelerce kalmayacağız
bak fotoğrafları biraz daha incelersen (büyüyor tıklayınca da) daha net anlayabilirsin o tezgah üstünü
çok çok teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlere inşallah :)

Arkadaşlar yeni evleniyorum 3 hafta sonra
Bir ev tuttuk
Çok apar topar oldu
Aslında bize alınmış bir ev vardı fakat o dönem ayrılık yaşadık ve kiraya verdiler
Şimdi ise çok ani olunca kış günü insanları çıkarmamak için geçici bir ev tuttuk.
Her şeyiyle yeni tertemiz bir daire.
Yerler yapılmış, mutfak dolap ve tezgahı aynı şekilde.
Bugün duşakabin takıldı.
Sıfır kombi.
Ancak sıkıntım şu, ev dışarıdan bakıldığında düz giriş görünümünde ama apartmana girince bir merdiven iniliyor.
Bahçe katı gibi. Bunun için mutfak merdiven altı gibi bir yere denk geliyor.
Tezgah üstü duvar. Fırın ve ocak koyacağım yerin üstüne aspiratör koyamayacağım.
Hadi kızartma vs gibi şeyleri yapmasam da normal yemeğin de bir dumanı kokusu var.
Bunun için fırına ayrılmış bölmeye koymayıp camın önüne doğru koyulabilir diye düşündüm.
Lütfen farklı fikirleri olanlar varsa yardım etsin.
Camın tam arkasına kombiyi taktırmışlar, pencere tam açılmıyor da..

Eki Görüntüle 603470

Eki Görüntüle 603472

Eki Görüntüle 603471
fotolara şimdi daha dikkatle bakıyorumda senin şu fırın yeri gayet normal yni pencere önünü hiç düşünmene bile gerek yok .dedigim gbi koyarsın fırınını üstende aspratorunu taktırırsın boruyla uzatırsın cama dogru artık nereye cıkış varsa .benim annemin evinde öyleydi duvar dibi uzanıyordu boru balkon kapısına gayetde güzel gözüküyürdu duvarla aynı renk boyamıştık .buarada ev kiralamak için acele etmedinizmi daha pratik bi ev mesela ...acele etmişiniz biraz sanki

Üçüncü resimde yukarıda ikili dolap varya onun tam altına aspiratör koyabilirsin, havalandırmasını da hemen pencereden verirler
Altına da sığarsa bulaşık makinesi veya fırın koyar en üstüne de set üstü koyarak kızartma bile yapsan kokunun aspiratörden çekilmesini sağlamış olursun..

Üçüncü resimde yukarıda ikili dolap varya onun tam altına aspiratör koyabilirsin, havalandırmasını da hemen pencereden verirler
Altına da sığarsa bulaşık makinesi veya fırın koyar en üstüne de set üstü koyarak kızartma bile yapsan kokunun aspiratörden çekilmesini sağlamış olursun..

canım mesafe az bence arada 65 70 cm olmalı denk dusmeyecktır bencek o

Konu sahibi canim benim evimde filtreli aspirator var bizimde borunun gecegi yeri ayarlayamadik onun yerine filtreli aldik. Gayet kullanimi kolay ve filtresi 1-2 sene dayaniyor. Bence sende oyle biseyler yapabilirsin

Bence pencere onu ocak olmaz sen yine o bosluga koy derim ben. Pencere yanina masani koy derim ben

fotolara şimdi daha dikkatle bakıyorumda senin şu fırın yeri gayet normal yni pencere önünü hiç düşünmene bile gerek yok .dedigim gbi koyarsın fırınını üstende aspratorunu taktırırsın boruyla uzatırsın cama dogru artık nereye cıkış varsa .benim annemin evinde öyleydi duvar dibi uzanıyordu boru balkon kapısına gayetde güzel gözüküyürdu duvarla aynı renk boyamıştık .buarada ev kiralamak için acele etmedinizmi daha pratik bi ev mesela ...acele etmişiniz biraz sanki

18 gunumuz kaldi evi daha bekletemezdik ki mobilyayi almamistik cunku daha :(

canım mesafe az bence arada 65 70 cm olmalı denk dusmeyecktır bencek o

Evet dun b.makinasi geldi servise sordum 65cm olmali burasi daha alcak dedi

Konu sahibi canim benim evimde filtreli aspirator var bizimde borunun gecegi yeri ayarlayamadik onun yerine filtreli aldik. Gayet kullanimi kolay ve filtresi 1-2 sene dayaniyor. Bence sende oyle biseyler yapabilirsin

Bence pencere onu ocak olmaz sen yine o bosluga koy derim ben. Pencere yanina masani koy derim ben

Evet iste bu aspiratoru dusundum ki memnunmussunuz da ancak ocakla asirator arasi 65cm olmali kuralina uymuyor :(
Karsi dvarda ikili dolap var ya masa onun altina oluyor

Back
X