Şu olanlara bir bakın !!!

evt küfür ettim. az bile söyledim diye kendi kendime kızıyorumm..ayrıca saygı sözcüğünün ''s ''sini bile haketmeyen bir insan..tanısaydınızz eminim az bile yapmışsın diyecektinizz..yaşla başla alakası yok yani..daha fazlasını bile haketti !!!

akannehir aman kizlar fazla üstüne gitmeyin bizede sayabilir her an

küfür etmek size mi kalmış
kayınvalidenizin yaptığı yanlış maşallah
sizin ki pek bi doğru..
luzumsuz olmuş davranışınız

ya şimdi kayınvalideniz evlenmiş imam nikahıyla tamam da bu nişanlınızı ilgilendirir size ne ki?benneyaptımkibu kadar sinirlenip küfür edecek ne var

bi yasima daha girdim valla...

56 yasindaki kadin da emin ol senin lafina bir gocunur bir kirilir da dert eder ki sorma..
sana dustu tasasi sanki..
kadin imam nikahini yapmis gitmis oturuyor.. bu tamamen onlarin meselesi..
ha dersen ki o nun yuzunden benim de aile gururum inciniyor, iste o da snein meselen..
eger bu kadar dert ediyorsan evlenmiceksin.

İyide kadın ne yapacağını sanamı soracaktı..
Sanane yahu , İster imam nikahı kıyar , ister kıymaz
Arayı küfür etmek sanamı düştü?
İlerde senden iyi kaynana olur ha..

valla cok kotu bisey yapmis olsa bile boyle tavir almak size dusmez. Kizin degl, kizi degilsin. Birak kendi kizi, oglu uyarsin uyarilacak biseyse. Siz karismayin haytina bence...

olayın iç yüzünü bilmediğiniz için böyle söylüyosunuz..çocuklarına annelik yapmamış bir insan..geçmişte de aynı insanla,kocası ve çocukları evde olmasına rağmen,kızı tarafından yatakta basılan bu insana bakış açısı nasıl olur sizce?

yani siz kayınvalidenizin kocası kızı evdeyken bi başka adamı eve aldığını mı sölüyosunuz.ay yok artık diyorum benakannehirkusura bakmayın da nedense pek inanılacak bişi gibi gelmedi banaakannehir

nolursa olsun benze sizin uslubunuz çok çirkin madem sevmiyorsunuz ,hiç bir şeyini onaylamıyorsunuz muhatap olmazsınız,böyle davranarak ancak nişanlınızı gaza getirir annesine karşı doldurursunuz olay daha da büyür, karşı çıkcak tavır koyacak birisi varsa en son kişi sizsiniz,kadının oğlu var kızı var annelerine kızarlar ederler sizin susup olayları ateşlendirmemeniz gerekirdi.

Üstelik bir de burada deşifre ediyorsun,hiç hoş değil...

profilinizde kendi fotoğrafınız var...neden deşifre ediyorsunuz ki ileride eşiniz olacak adamın annesini... küfür etmenizde çok saçma olmuş... olayın iç yüzü vs.. tamam ama burada yazdıklarınıza göre yorum yapılıyor... ayrıca ileride eşiniz annesiyle arasını düzeltebilir..o zaman ne yapacaksınız?... kendi kendinizi kötü bir duruma sokmuşsunuzCADIARZU

Nişanlınızın annesinin yaptığı bize ve size ne kadar yanlışda gelse, sizin heleki nişanlı olmaktan başka bir sıfatınız olmadan (olsa bile farketmez) 56 yaşındaki bir kadına telefon açıp küfür etmeniz saçmalığın daniskası olmuş.
Ayrıca size ne? Daha kayınvalideniz bile olmamış bir kadına küfür ediyorsunuz. Beğenmiyorsanız aileye girmezsiniz olur biter.
Bizim buradada bir kadın vardı, imam nikahıyla evlendi, kıyametler koptu çocuklarıyla ve akrabalarıyla. Aradan bir kaç yıl geçti çocuklarıyla barıştılar mutlu mesut 20 yılı aşkın süredir yaşıyorlar. Yani gün gelir ana evlat barışır siz ettiğiniz küfürle kalırsınız, hatta kalmaz bu küfrün bedelini ağır ödersiniz.
Sonuçta karşınızdaki kim olursa olsun, ne yapmış olursa olsun kimseye küfür edemezsiniz.
Hatalısınız bunu bilin.
Bu arada şu evde basma olayı bana hikaye geldi. Kusura bakmayında, kocası ve çocukları evin içindeyken dostunu kimse içeri alıp sevişmez. Bunu yapmak için zırdeli olmak lazım. Sanırım yorumların dozajını azaltmak için söylemişsiniz ama bana uydurma geldi.

Size neee ??? isterse hayat kadınlığı yapar size ne ? Size küfretme hakkını verir mi bu durum ? ay Ben de size şok oldum resmen.. kuzenim de Böyleydi.. eşinin annesi Bir adamla BeraBer diye kadını arayıp " Bizi Bir daha arama, utanıyorum senden" demişti, ona da ilk tepkim "sana nee" oldu.. Sen kimsin ki utanıyosun demiştim.. Hiç Bi analık yapmasa da dünyanın en kötü insanı da olsa sevdiği adamı 9 ay karnında taşımış Bir kadına küfür etmek saygısızlık etmek sizin haddiniz mi ? Benim eski nişanlımı annesi 5 aylık BeBekken sokağa atmış, ciddi ciddi atmış ha, evin avlusuna yere Bırakmış çekmiş gitmiş ve 10 sene hiç aramamış.. 10 sene sonra gelmiş görmüş..ve üzerinde hiç emeği yok, nişanlımı BaBaanne Büyütmüş.. Bunca şeye rağmen Ben gidip o kadının elini öptüm, anne diye hitap ettim.. nişanlım istemediği halde nişanıma davet ettim.. Size Bu hakkı veren nedir çoook merak ediyorum doğrusu :delphin:

Kaç yaşında kadın. Ne yaparsa yapsın ona söz söylemek sizin ne haddinize. Saygı duyulmucak biri olabilir, annelik yapmamış olabilir ama size bir şey yapmamışsa laf söyleme hakkına sahip değilsiniz. Ben de o yaşta yapılan evlilikleri pek hoş karşılamam. belli koşullar olmadıktan sonra onay vermem ama sadece kendi ailemde yapabilirim belli dayatmaları. Yarın öbür gün kayınvalidem ya da kayınpederim evlenmeye kalksa ona tek bir söz bile söylemem ! Haddimi bilirim.

Ha nişanlınız istemez tepkisini koyar. Haklıdır ama siz küfür etme hakkına da asla sahip değilsiniz. Ayrıca aile sorunlu madem evlilik olayını tekrar düşünmede fayda var. ne de olsa bir bakıma aileler de evleniyor

ayyy arkadaşlar kız üstüme gitmeyin demiş..
biraz daha yazarsak valla neme lazım kaynanasına ettiklerinin alasını duyarız burda:1rolleyes:alsanaalsanasmile

Acaba nişanlınızın buluğ çağındaki kız kardeşi siz evlendikden sonra sizinle yaşayacak korkusumu bastı samimi olun ama... siniriniz bu yüzden olmasın

ay bu bayram herkes ne çok şey yaşamış ya ....
arkadaşım sen anlatıyosun bilmediğiniz daha neler var diye hala daha o aileye gelin gitmeye hazırlanıyosun.ben olsam arkama bile bakmadan kaçtıydım...

56 yasindaki bir bayana küfür mü ettiniz?

Bence onun yaptigi sizinkinin yaninda koca bir hic.

Birakin nisanliniz annesiyle halletsin bunu.

Back
X