Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence hiç sinirlnme üzülme kaynanadan kurtuldun boşverrrr bırak evlensin rezilliği kendine nişanlında kurtulmuştur
Ah be arkadaşım keşke küfür falan etmeseymişsin. Yarın öbürgün onlar barışır. Kadın onları onlar analarını affederler ama senin dediklerin hiç unutulmaz. Boşver bence..
Düşünme onları ve yaşananları..
alkisalkisalkis
Bunu cümleyi kurabilen çok kişiye rastlamadım. Hata yapmışsın ama, doğru yoldasın..
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
olayın iç yüzünü bilmediğiniz için böyle söylüyosunuz..çocuklarına annelik yapmamış bir insan..geçmişte de aynı insanla,kocası ve çocukları evde olmasına rağmen,kızı tarafından yatakta basılan bu insana bakış açısı nasıl olur sizce?
:1shok: :bbo:kafamçokkarıştı bilmiyorumkismile
iğrenç..
adam yerine koymazdım huylu huyundan vazgeçme ne de olsa o aman aldatmış şimdi nikahsı gitmiş. böyle bir aileye de karışmazdım heralde.
yada asla asla selam bile duymamak ve vermemek şartıyla olabilirdi.
:1closedeyes:
bugün şok üstüne şok yaşadım...bayram zehir oldu diyebilirim..kaynanam denen kadın 5yıldır kızıyla yalnız yaşıyor..bugün nişanlımdan anasının evlendiğini duydum..evlendi derken resmi falan değil..evdeki eşyaları da alıp adamın yanına yerleşmiş..imam nikahı kıymışlar hatta kendi aralarında kına bile yapmışlar..şimdi diyeceksinizki hakkı yok mu evlenmeye?tabiki var ama herşeyin bi adabı usulü var..kadın 56 yaşında.. ve buluğ çağında bi kzı varr..ne gerek vardı kurulu düzenini bozmaya..nişanlım karşı çıktığı için kadın onu savcılığa vermiş..böyle bi insan anne olabilir mi yaa.sinirimden çatlıyorum, mideme kramplar giriyo..aradım ağzıma geleni söyledim çok kötü küfür ettim..küçük bir yerde yaşıyorlar herkesin diline düşmüşlerr.yazık ya çok yazıkk..paylaşmak istedimm..işte hayatta neler oluyorr.sadece doğurmakla anne olunmuyor malesef..
iyi de sizin arayıp da küfür etmeye ne hakkınız var?sizi ilgilendiren durum ne burda anlamadım bir de matah birşey yapmış gibi çok kötü konuştum küfür ettim demişsiniz..hayır sonuçta nikahı da olmuş evlenmiş millete ne bundan anlamadım...
bizzat size yapılmış herhangi birşey yok.O yüzden küfür etmeniz sinirlenmeniz veya bağırıp çağırmanız çok yersiz. . Aklınzı başınıza devşirin.Sinirlencekse nişanlınz sinirlensn .Siz üstünüze vazife olmayan işlere karışmayın![]()
BUNLARIN HEPSİ SÖYLENDİ ARKADAŞLAR.KIZ DA HAKLISINIZ HATA YAPTIM VS VS DEDİ...YANLIZ HERKES ÇOK YANLIŞ HANGİ SIFATLA KÜFRETTİN YAZMIŞ. KONUNUN SADECE BAŞINI OKUMAYIN Bİ DE ORTASINI OKUYUN... KÜFRETMESİ YANLIŞ KIZ DA KABUL EDİYO,HERKES SANKİ ADAB-I MUAŞERET KİTABINA BAKIP YORUM YAPIYO YAPMAYIN ARKADAŞLAR EZBERE KONUŞMAYIN:hulya:
BUNLARIN HEPSİ SÖYLENDİ ARKADAŞLAR.KIZ DA HAKLISINIZ HATA YAPTIM VS VS DEDİ...YANLIZ HERKES ÇOK YANLIŞ HANGİ SIFATLA KÜFRETTİN YAZMIŞ. KONUNUN SADECE BAŞINI OKUMAYIN Bİ DE ORTASINI OKUYUN... KÜFRETMESİ YANLIŞ KIZ DA KABUL EDİYO,HERKES SANKİ ADAB-I MUAŞERET KİTABINA BAKIP YORUM YAPIYO YAPMAYIN ARKADAŞLAR EZBERE KONUŞMAYIN:hulya:
bewicim çok çok teşekkür ediyorum sana..duygularıma tercüman olduğun için..
konunun ortasında ne var ettiği küfürün ayıbını örtecek...
Kimsenin adab-ı muaşeret kitabına bakıp yorum yapmasına gerek yok..belki sen kitaptan biraz adap öğreniyorsun ama unutmaki böyle bir durumu kınayacak insanların sayısı hala fazla......
ya zaten hatalıyım diyo arkadaşım... Dünyadan marsa! Kitaptan bakıp edep adap öğrenmek şükürler olsunki tarzım değil,ben bizzat kitap yazacak seviyedeyim ama ihtiyacı olanlara öğretemiyorum maalesef...
Neyse bundan sonra cevap vermicem boşuna yormayın parmacıklarınızı...