• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SU ORUCU(Ergin hocanın tarifiyle)

tatlfndk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Mart 2019
1.097
568
103
Herkese merhaba su orucunu spor hocası Ergin Kırbaç 1gün yap 1gün dur şeklinde bir hafta yapmayı tarif ediyor.İnstagramda fln görmüşsünüzdür.Deneyen var mı? Oruç olmayan günlerde de 2öğün şekilinde besleniliyor.Tabi sporda yapıpıyor.
Güncelleme: hemen geri alınıyor verilen kilo :KK43: çünkü ertesi gün çok acıkmıs oluyorsunuz ister istemez dikkat edemiyosunuz :KK43: Aslında esas problem eski yeme alışkanlıklarını bırakamamak yani kilo aldıran beslenme düzeninden kurtulamamak. Ama dediğim gibi ertesi günler cok acıkmış oluyorsun ve dikkat edemiyorsun.😔 Hadi dikkat ettin diyelim sonrasında 1kez bile kaçırsan bütn verdigini geri alıyorsun sanırım verilen ödem tamamen.Sadece 1günlük ödem atmak için yapılabilir onun dışında kesinlikle işe yaramıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar ben de yapmak istiyorum evet Ergin Hocanın videosunu ben de izlemiştim kilo vermek ve sıkılaşmak istiyorum birbirimize destek olup yapalım mı 🙈

Merhabalar ben de yapmak istiyorum evet Ergin Hocanın videosunu ben de izlemiştim kilo vermek ve sıkılaşmak istiyorum birbirimize destek olup yapalım mı 🙈
Merhaba görmedim mesajnızı ben başlamştm diyete nerdyse 1hafta oluyor göbeğim kücüldü aslnda ama tartıda çok bi değişme göremedim açkcası aslnda benim sorunum ertesi günlerde biraz fazla kaçrmak sanırım. Yaparsanz eğer ertesi gün dikkat edin mutlaka ❤️

Bu arada ise yarıyor gibi ödemden dolayı tartıda oynama olmadı ilk başta ama göbek bölgemde baya incelme hissettim birkac gün sonra tartıya çıknca kilo verdiğimi gördüm:) hemde spor yapmamştm birde dediğim gibi ertesi günlerde dikkat edemedim.Tavsiye ederim bu diyeti yani.)

Bu arada ise yarıyor gibi ödemden dolayı tartıda oynama olmadı ilk başta ama göbek bölgemde baya incelme hissettim birkac gün sonra tartıya çıknca kilo verdiğimi gördüm:) hemde spor yapmamştm birde dediğim gibi ertesi günlerde dikkat edemedim.Tavsiye ederim bu diyeti yani.)
Nasıl bişey acaba ? Tam olarak anlata bılır mısınz ? Emzirirken yapılır mı

Nasıl bişey acaba ? Tam olarak anlata bılır mısınz ? Emzirirken yapılır mı
Canım emzirrken yapılr mı bilemiyorum ama açlığın cok faydası var. Bir de bolca su icilerek yapılıyor. Vct temizleniyor aslında. Ve benim bugüne kadar yaptığm bircok diyet oldu en etkili sonucu bunda aldm.Baya hızlı gidiyor kilo.Nasıl yapıldğına gelince 1gün boyunca sadece su içiyoruz.Ertesi gün normal yeme düzenimize devam ediyoruz istediğimiz kiloya düsene kadar bu sekilde verilebilir bence.Ama emzirirken sorun olur mu bilmiyorum sadece açlk faydalı genel olrak onu biliyorum ama su dısnda en kçk bisey bile yemememiz gerekiyor o gün boyunca.çay kahve de icemiyoruz. Birde bu diyeti uygulamadan önce birkaç gün oruç tutabilirsiniz vct açlığa alşsn diye.

Birde su orucunu şeker hastaları,hamileler,emzirenler yapabiliyor mu onu arastrn öyle başlayn derim.

+ birsey daha:) eski yeme alışkanlıklarını yani size kilo aldran yeme düzenini brakmadğnz sürece hangi diyet olursa olsun ise yaramıyor:( o yüzden bu alışkanlığı değistirmeye calsn ben bi baslk açmstm en etkili diyet diye bir baslk onu da bi okuyun isterseniz💓

Canım emzirrken yapılr mı bilemiyorum ama açlığın cok faydası var. Bir de bolca su icilerek yapılıyor. Vct temizleniyor aslında. Ve benim bugüne kadar yaptığm bircok diyet oldu en etkili sonucu bunda aldm.Baya hızlı gidiyor kilo.Nasıl yapıldğına gelince 1gün boyunca sadece su içiyoruz.Ertesi gün normal yeme düzenimize devam ediyoruz istediğimiz kiloya düsene kadar bu sekilde verilebilir bence.Ama emzirirken sorun olur mu bilmiyorum sadece açlk faydalı genel olrak onu biliyorum ama su dısnda en kçk bisey bile yemememiz gerekiyor o gün boyunca.çay kahve de icemiyoruz. Birde bu diyeti uygulamadan önce birkaç gün oruç tutabilirsiniz vct açlığa alşsn diye.
Anladım teşekkür ederim , ek gıdaya başlayınca yapayım ,sütüm kesılır dıye korkuyorum 😊

Anladım teşekkür ederim , ek gıdaya başlayınca yapayım ,sütüm kesılır dıye korkuyorum 😊
Bence de canım ama emzirirken yapabileceğin bir diyet daha var aslında Ye dur ye diyeti bununla ilgili bir sürü baslık açmştm bakmanı tavsiye ederim. Biraz sporda yaparsın harika sonuç alrsın bunu yapması su orucundan daha kolay hem😊 bir gözat istersen.

Back
X