• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su orucuyla zayıflama serüveni🙈😏

Bugün su orucunun 5. günündeyim ve gerçekten de bu kadar kolay geçebileceğini ummazdım. 24 saatlik nöbetleri olan ve çok yoğun çalışan biri olmama rağmen gayet dinç ve mutlu hissediyorum🤗 7. Gün de bırakmayı düşünüyorum. Sonrasında IF yapacağım bakalım🤔 Benimle devam etmek isteyen arkadaşlar varsa birbirimizi motive ederiz umarım👍😏
Başlangıç 65.45
1. Gün. sonu 63.55
2. Gün. sonu 62.50
3. Gün. sonu 61.75
4. Gün. sonu 61.10

5. Gün de gayet rahat geçiyor sinameki içtim bugün 5 gündür çıkmıyorum haliyle🙄 zaten kabızlık sıkıntım vardı öncesinde bağırsaklarımın kendini bırakmasını istemiyorum 😩

Şu orucunda sigara icilse bende yapıcam da yapamıyorum 🙄tebrik ederim çok güzel sonuçlar almışsınız

Ah ah en kötüsü de sigara🙄 Bırakmama yardımcı olur inşallah 🤗 günde 2 Paket sigara içen birisi düşün ki günde 1adete indirdi😭

6. Gün 🥰🤩 Bugün 60.25 ile başladım güne🤗
60 on altına yarın inerim artık 😏 2 yıldır ne yaptıysam 60 ın altını göremedim umarım olur🙈 Dün çok yoğun olmasına rağmen sabah işten geldim ve tüm mutfağı baştan aşağıya temizledim, dolapları filan da indirdim. Bunun sonunda bence okkalı bir Türk kahvesini hakettiğimi düşünüyorum ama maalesef 😭

Bugün biraz saçma ilerliyor hiç açlık ve susuzluk yok 🤷🏼‍♀️ Nerdeyse 1 bardak su anca içtim diyebilirim. Fakat en çok şaşırtan sanki çok yemek yemişim gibi gaz çıkarmam🙄 Anlamsız ama bakalım bugün de rahat geçiyor . Son bi gün kaldı 3 günlük sıvı alımına devam etmem gerekiyor. Onları araştırıyorum şimdi değişik detox lar filan bakalım 🤗 Ama ilk katı gıda alımımı çok merak ediyorum doğrusu 🙈🤗

Evet bugün itibariyle su orucum da bitmiş oldu🤗 58 e düşmedim mens dönemindeyim şu an ondandır diye düşünüyorum 🤔 şimdi if ve karatayla yola devam bakalım

Evet bugün 60 kiloyum 🤗
Bugün yolculuğum var inş yolda fazla kaçırmam bişeyleri 🙄 yeni yaptım kahvaltımı akşam da 18 gibi yemiş olsam if tamamlanmış olacak 🤩

Merhaba üzerinden zamanda geçmiş am bişeyi merak ettim. Bu su orucuyla verdiginiz kilolarınız bedeninize yansımış mıydı yoksa sadece tartıda bir düşüş gibi miydi..

Back
X