Su orucuyla zayıflama serüveni🙈😏

Bugün su orucunun 5. günündeyim ve gerçekten de bu kadar kolay geçebileceğini ummazdım. 24 saatlik nöbetleri olan ve çok yoğun çalışan biri olmama rağmen gayet dinç ve mutlu hissediyorum 7. Gün de bırakmayı düşünüyorum. Sonrasında IF yapacağım bakalım Benimle devam etmek isteyen arkadaşlar varsa birbirimizi motive ederiz umarım
Başlangıç 65.45
1. Gün. sonu 63.55
2. Gün. sonu 62.50
3. Gün. sonu 61.75
4. Gün. sonu 61.10

5. Gün de gayet rahat geçiyor sinameki içtim bugün 5 gündür çıkmıyorum haliyle zaten kabızlık sıkıntım vardı öncesinde bağırsaklarımın kendini bırakmasını istemiyorum

Şu orucunda sigara icilse bende yapıcam da yapamıyorum tebrik ederim çok güzel sonuçlar almışsınız

Ah ah en kötüsü de sigara Bırakmama yardımcı olur inşallah günde 2 Paket sigara içen birisi düşün ki günde 1adete indirdi

6. Gün Bugün 60.25 ile başladım güne
60 on altına yarın inerim artık 2 yıldır ne yaptıysam 60 ın altını göremedim umarım olur Dün çok yoğun olmasına rağmen sabah işten geldim ve tüm mutfağı baştan aşağıya temizledim, dolapları filan da indirdim. Bunun sonunda bence okkalı bir Türk kahvesini hakettiğimi düşünüyorum ama maalesef

Bugün biraz saçma ilerliyor hiç açlık ve susuzluk yok Nerdeyse 1 bardak su anca içtim diyebilirim. Fakat en çok şaşırtan sanki çok yemek yemişim gibi gaz çıkarmam Anlamsız ama bakalım bugün de rahat geçiyor . Son bi gün kaldı 3 günlük sıvı alımına devam etmem gerekiyor. Onları araştırıyorum şimdi değişik detox lar filan bakalım Ama ilk katı gıda alımımı çok merak ediyorum doğrusu

Evet bugün itibariyle su orucum da bitmiş oldu 58 e düşmedim mens dönemindeyim şu an ondandır diye düşünüyorum şimdi if ve karatayla yola devam bakalım

Evet bugün 60 kiloyum
Bugün yolculuğum var inş yolda fazla kaçırmam bişeyleri yeni yaptım kahvaltımı akşam da 18 gibi yemiş olsam if tamamlanmış olacak

Merhaba üzerinden zamanda geçmiş am bişeyi merak ettim. Bu su orucuyla verdiginiz kilolarınız bedeninize yansımış mıydı yoksa sadece tartıda bir düşüş gibi miydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…