Saç Rengi ve Saç Boyama şu renklerin karışımından hangi rengi elde ederim bi bakın lütfennnnn.....

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
Merhaba kızlar saçlarım koyu kahve tonlarında..istediğim bir renk var ama ne kadar aradıysam tam beğenemedim..BAKIR KAHVE istiyorum..tatlı bi kahve olacak bakırlıgı hafif belli olacak aralarından güneşte falan sizce şu renkle

http://www.deppo.com/productImg/newFolder_1245228721/img_918035978_200.jpg

ŞU RENGİ.....

Garnier Color Naturals Saç Boyası 5.52 Arzum'un Rengi | Cosmotek Kozmetik Market /// Online Kozmetik Alışveriş Sitesi

KARIŞTIRSAM istediğim sonucu elde edermiyim yada nasıl bi sonuc elde ederim...

canım bende kahwe bakır ıstıyorum...bende kahvenin içine biraz tarçın bakırmı katsam die düşünüorum

kahvenin içine tarçın bakır karıştırılınca bakır kahve gibi oluyor ama ilk boyandığında koyu gibi olyor 2. yıkamada renk tam oturuyor geçen gün benim bir arkadaş yapmıştı o yarım kave koymuş yarımdan fazlada tarçın bakır koymuş kahve koyu olduğundan ağır basar diye kahveyi yarım koymuştu iki boyadan tarçın bakır palette kahvede sanırım kolestroldu ama paletteninde aynı seride kahvesi varmış ama onun aldığı yerde o an için olmadığından kolestrol almış ama gerçekten tam kahve bakır oluyor

arkadaşının zemin neydi canım...benim sacımda bakırlık warya şimdi ben o zaman çok az tarçın bakır katmalıyım sanırım

eeesss canım gizemli kahveye boya. zaten bayağı bakır bir renk.hatta bu yüzden kumralla karıştır istersen fazla bakırlık olmasın diye.

arkadaşlarr bu iki rengi saçımı boyamadan önce küçük bi yerinde denedim kızıl olduu resmen :)) allahtan boıyamamışım :) bende açık kestane akajuyla terrakotaya boyadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…