- Konu Sahibi PastelBoya
-
sana tavsiyem postiş al
güzel kızsın maşallah
kilon boyun yerindeymiş.
insanı saç çok değiştiriyor. uzun saç merakında varmış postiş alıp bi dene bakalım. hatta resminide at buraya bizde bakalım
canım gayet güzel bir kızsın benim fikrim saçına röfle yaptırman yönünde olucak eminim çok yakışıcak sana.açık tenli güzel gözlü bir kızsın sana ayrı bi hava katıcağını düşünüyorum.giyim tarzını değiştirme çok yakışmış.
Gözlerin çok güzel ama cansız duruyolar; gözlerini daha canlı göstericek, fazla abartısı olmayan hafif bi makyaj yüzünü daha güzel bi görüntüye sokabilir bunu düşün bence tatlım :1rolleyes:
kesinlikle katılıyorum. bakışını, gülümsemeni ön plana çıkart. ne insanlar var kesin sen de sokakta binlercesine rastlıyosundur, sırf özgüvenli oldukları için kimse kusurları farketmez herkes hayran kalır. dimdik dur, saçlarına daha havalı bi model ver, gözleri ön plana çıkart. çok tatlısın kimseyi dinleme insanlar çoğu zaman kıskandıklarıyla alay ederler
cnm ben herşeyini çok bğendim özellikle saçını .vallahi verecek hiç bir tavsiye bulamıyorum çok hoşsun bencea.s
Canım sen fıstık gibisin zaten nereni beğenmiyorsun bakimmŞeniz
Çok şekersin özellikle saçın bence yüzüne çok yakışmış herkese bu model böyle yakışmaz ama yüzün güzelll...:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?