Şu sıralar neye veya nelere ihtiyaç duyuyorsunuz ?

sadece huzura ...
suan okadar kotuyum kı okadarzor sorunlarla bogusuyom kı ..
hayata yenılmekden korkuyom ılk defa bugun kendımden korkdum cunku gercekdende yaşamak ıcın umudum kalmadı..nefes alamıyorum bırısı aldıgım havayı kesıyo ..

saysam bıtmezz coook var :bbo:
mavı'de cantayla elbıse begendm cok guzel onlara ıhtıyacım var,bı cızme
begendm ona ıhtıyacm var,ananemın evıne donmesı lazım artık kafamı dınlemeye ıhtıyacım var.. off paraya ıhtıyacım var calısmam lazım
Bıde herseyden once askıma ıhtıyacım var :gitme:

Sevdiim'in bu zorluklari atlatabilmesine, biraz dha olsa mutlu olabilmesine..bukadar fazla dusunmeyip biraz daha huzurlu olabilmesine COK COK COK IHTIYACIM VAR mafoldumben

şuan paraya ihtiyacım var.. konser bileti aldım bütün param bitti.. tütünsüz kaldım iyi mi =(

kızımı vatana millete ailesine hayırlı evlat olarak yetiştirmeye çoooookk ihtyacım var... kilo vermeye karnımı gerdirmeye bikaçtanede geceliğe ihtiyacım var :)

evime neşe ve savinç katacak minnacık ama dünyanın en büyük mucizesi bi bebeğe okadar cok istiyorum ki.

Gerçek bir aileye, bir dosta, anlaşabildiğim ve eğlenebildiğim bir çevreye, seveceğim ve sevileceğim yanında kendimi güvende hissedeceğim bir eşe kısacası mutluluk ve huzura çok ihtiyacım var.

hamilelik doneminin etkisiylede gereginden fazla alingan ve hassas bir insan olup ciktim..kimsenin beni anlamadigini dusunuyorum anlayisa cok ihtiyacim var...bir dosta ihtiyacim var....en cok da ANNEM e ihtiyacim var....seni cooooooooooooooo...k ozledim canim annem...malesef annemle aramizda kilometrelerce mesafe var..sukur ki kavusmamiza az kaldi insallah.......

omzuna yatıp ağlayacağım bir dosta bana kırılsam bile doğruları yüzüme söyleyecek arkamdan iş çevirmeyecek insanlara
teyzemi özledim 3 haftadır görmüyorum ona sarılmaya ihtiyacım var

anneme cok ihtiyacim var ona sarilip aglamak istiyorum annemin kokusuna ihtiyacim var
annemi cok özlüyorumsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…