• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu sıralar neye veya nelere ihtiyaç duyuyorsunuz ?

GÜzel bır evım olsun ıstıyorum bıde banyosunda jakuzı olsun bıde arabamızı deĞıŞtırelım eŞıme bı dÜkkan bana gÜzel bı ıŞ ohoooooooo daha bır sÜrÜ ama rabbım saĞlık sıhhat ve huzur dolu bır ÖmÜr nasıp etsın annecıme yardım babamı ıslah etsın ınŞallah tÜm sevdıklerımı korusun ve sırgesın vede baĞıŞlasın.amıııııııııııııınnnnnnnnnnn......

çoook uzak yerlere gitmeye ihtiyacım var...her şeyden uzaklaşmaya hepsini ardımda bırakıp gitmeye...
kimsenin beni tanımadığı bir yere gitmeye 0dan başlamaya çok ihtiyacım vaaar.

hayatımda manevi anlamda birşeyler eksik ama ne bilemiyorum, ve o eksik olanlar her ne ise onlara ihtiyacım var :gitme:

ilk önce uzaklara gitmeye sonra birileriyle konusmaya mutluluga huzura ve sewgilimin beni anlamasına tek taraflı düşünmemesine ihtiyacım war haa birazda paraya... dasha çok war aslında off offf :1no2:

çoook uzak yerlere gitmeye ihtiyacım var...her şeyden uzaklaşmaya hepsini ardımda bırakıp gitmeye...
kimsenin beni tanımadığı bir yere gitmeye 0dan başlamaya çok ihtiyacım vaaar.

aynen bunu ben de çok istiyorum
keşke kimseye hesap vermeden alıp başımı başka bi şehre gitsem biraz kafamı dinlesem
ama sorumluluklarım var malesef

aynen bunu ben de çok istiyorum
keşke kimseye hesap vermeden alıp başımı başka bi şehre gitsem biraz kafamı dinlesem
ama sorumluluklarım var malesef

aynen öyle...gidemiyoruz maalesefbenim çocuğum yok o yüzden bir gün alıp başımı gidecem eşime de haber vermeyeceğim.sonradan bilsin öğrensin

mutluluğa sevgiye ilgiye başarıya huzura herşeye ihtiyacım var keşke herkezden uzağa hiç kmsenn omadığı bir yere sevglmle bş başa kalabilsem kmsye hesap vrmeden

Back
X