Şu sıralar neye veya nelere ihtiyaç duyuyorsunuz ?

hayatimdaki o sahte insanlara "onlarin ne yapmaya calistiklarini" anladigimi haykirarak , artik hayatimdan defolup gitmelerine ihtiyacim var.
normalde hic beklemem soylerim direkt ama daha mezuniyete var, sabir jelicim, sabira daha cok ihtiyacim var belki de.. gece gece gerildim !

Son düzenleme:
bu aralar kendimi mutlu hissetmiyorum ve herşeyi kafama takıyorum.. tüm bunlardan sıyrılıp huzurlu olmaya ihtiyacım var

Kafami dagitmaya, soyle bir sure issiz gucsuz kalip kendimi dinlemeye, dusunmeye, kimseyle konusmamaya ihtiyacim var.

Kafamdaki sorulara cevap bulmaya ihtiyacim var .. Artik hayatim icin plan yapamaz oldum biraz mantiga ihtiyacim var beni anlayan insanlara da ihtiyacim var var da var

huzur ıstıyorum
sadece eşim ve oglumla huzur
dedikodu yapan bıze karısan kımsenın olmadıgı bı ortam ya cok mu şey ıstıyorm
evt cokk

Şu sıralar yeni arkadaşlıklara çok ihtiyacım var,ankarada kendimi çok yalnız hissediyorum.çevrem hep eskişehirde kaldı.oğlum yüzünden ücretsiz izindeyim ve evdeyim ve sıkıntıdan patlamak üzereyim,bir dostla oturup kahve içmeye, sohbet etmeye ihtiyacım var..benim gibi olan varsa tanıışmaya hazırım,yalnızlığımızı paylaşalım,dost olalım....

onunla bol bol vakit geçirmeye ,gözlerine saatlerce bakmaya, hiç susmadan onunla konuşmaya ,
beni hiç sevilmediğim gibi sevmesine ihtiyacım var...

günlerce yalnız kalıp hüngür hüngür ağlamaya ve karşımdakinden daha çok kendime değer vermeye ihtiyacı var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…