• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su sızıntısı şüphesi ve erken doğum

Aynen öyle ama kasılmam çok oluyor nedense ve belimde aşırı ağrı var kalça kemigime ve kasıklarıma da vuruyor nedense
Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, kötü bir durumumuz olsa çoktan ortaya çıkardı. İçinizi ferah tutun o yüzden 🙏🏻

Kasılma için ilaç vermedi mi doktorunuz. Ben 4 hafta adalat içtim kasılmam olmasın diye
Ya aslında geçen hafta kontrolüm vardı doktorum izindeymis gidemedim ve kasılmam yoktu hiç dün çok oldu olsa bile 2-3 günde bir oluyordu dün cogaldi nedense

10 gun antibiyotik tedavisi gordum. Enfeksiyon tekrarlamasin diye hastaneye yatmam gerekiyormus cok riskliymis :( erken haftada geldigi icin. Suan gelmiyor
Şu an suyunuz iyiyse ve gelmiyorsa içinizi ferah tutunn çünkü amniyotik kese kendini onarabiliyor. Delik kapanıyor. Büyük ihtimalle sizinki kendini onarmış. O yüzden stres yapmayın stres daha çok zarar verir😊🙏🏻

Ya aslında geçen hafta kontrolüm vardı doktorum izindeymis gidemedim ve kasılmam yoktu hiç dün çok oldu olsa bile 2-3 günde bir oluyordu dün cogaldi nedense
Doktorunuzla iletişime geçin bence. Yalancı sancı da olabilir ama başka bir durum da olabilir. Son düzlükte hiçbir şey ihmale gelmez bizim tedbirli olmamızda fayda var. Belki size de kasılma önleyici bir hap verir. Bol bol da su için. Magnezyum takviyenizi ihmal etmeyin kasılmaya iyi geliyor🙏🏻

Doktorunuzla iletişime geçin bence. Yalancı sancı da olabilir ama başka bir durum da olabilir. Son düzlükte hiçbir şey ihmale gelmez bizim tedbirli olmamızda fayda var. Belki size de kasılma önleyici bir hap verir. Bol bol da su için. Magnezyum takviyenizi ihmal etmeyin kasılmaya iyi geliyor🙏🏻
Öyle yapıyorum zaten bide rahim agzinda gevşeme olduğu için progestan kullaniyodum oda bitti 3-4 gün önce belki ondandır

Şu an suyunuz iyiyse ve gelmiyorsa içinizi ferah tutunn çünkü amniyotik kese kendini onarabiliyor. Delik kapanıyor. Büyük ihtimalle sizinki kendini onarmış. O yüzden stres yapmayın stres daha çok zarar verir😊🙏🏻
Ah cok tesekkur ederim insallah gercekten cok korkuyorum. Hep anne bebek ölümü riski acisindan gebelige devam formlari imzalattilar. Enfeksiyon almaya cok musaitmiş insallah süreç guzel ilerler.

Ya cok gecmis olsun Allah sizlere sabırlar ihsan eylesin 😭 sormasi pek uygun degil fakat kacinci haftanizdaydiniz
Benim 15. Haftamda kaçak olduğu tespit edildi 18 de tamamen su bittiği için sonlandırıldı mecburen. Ama siz güzel düşünün güzel olsun stres yapmayın sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻

Back
X