Şu testler konusunda bi yardım lütfen

Dykdyk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
2.535
2.411
133
34
Selam kızlar bu test işi pek zor geldi bana:) Ekte 21-22-23-24 kasıma ait ovulasyon testlerim var. 21 kasımdaki testte iki çizgide koyu çıktı 22-23 biraz daha silik çıktı. Biraz önce yaptığım testte yine iki çizgi koyu çıktı nasıl oluyor ?

Eklentiler

• IMG_6430.webp
    IMG_6430.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_6434.webp
    IMG_6434.webp
    14 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_6453.webp
    IMG_6453.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_6466.webp
    IMG_6466.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 84
bata kaç gün var ?24 ü daha koyu cıkmış geldi bana

bata 14 gün var canım. Resimde öyle görünüyor sanırım hepsini yanyana koyup baktığım zaman dediğim gibi 21 koyu 22-23 silik ikinci çizgi bu sabah yaptığım yine koyu çizgi

bata 14 gün var canım. Resimde öyle görünüyor sanırım hepsini yanyana koyup baktığım zaman dediğim gibi 21 koyu 22-23 silik ikinci çizgi bu sabah yaptığım yine koyu çizgi
normalde koyu gördüğün gün yumurtluyorsundur silikleşmeye başladıgı zamanda çatlamıştır yumurtan ama senin bugunde koyu cıkmış her ihtimale karşı degerlendirseydin canım,bilemedim şimdi :KK48: ama en garantisi ne biliyomusun adet bittikten hemen sonra gün aşırı degerlendirmek günleri,ben ovulasyon testi kullandıgım ay olmamıştı yakalamıştımda yumurtlama günümü,takip etmedğim zaman hamile kaldım :KK48: hayırlısı olsun hakkında

Gözün aydın canım çok sevindim:) adetim 16 kasımda bitti 18-21-23 kasımı değerlendirebildik testlerde kafamı karıştırdı baya bunlarıda kullanmak bi dert kullanmamak bir dert vallahi hiçbişey anlamadım gitti:)

Gözün aydın canım çok sevindim:) adetim 16 kasımda bitti 18-21-23 kasımı değerlendirebildik testlerde kafamı karıştırdı baya bunlarıda kullanmak bi dert kullanmamak bir dert vallahi hiçbişey anlamadım gitti:)
çok saol canım darsısı sana ve tüm isteyenlerin başına ;) aynen degerlendirmeye devam et bence bir dolu bir boş:KK48::KK48::KK48: ta ki adetine bir kaç gün kala,ben öle yapmıştım gerçi ben cok erken ögrendim hamileliğimi çünkü adet biter bitmez yumurtlamışım :) bir de inofolic kullanmıştım folik asit olarak hamile kaldıgım ay,kaliteli yumurtlama saglıyor inofolic ;)

çok saol canım darsısı sana ve tüm isteyenlerin başına :KK66: aynen degerlendirmeye devam et bence bir dolu bir boş:KK48::KK48::KK48: ta ki adetine bir kaç gün kala,ben öle yapmıştım gerçi ben cok erken ögrendim hamileliğimi çünkü adet biter bitmez yumurtlamışım :) bir de inofolic kullanmıştım folik asit olarak hamile kaldıgım ay,kaliteli yumurtlama saglıyor inofolic :KK66:
Bende folik asit kullanıyorum canım folio olanı. Birde bu ay ibrahim saraçoğlunun incir kürünü yapıyorum 10.gün bugün inşallah olur canım ya

çok saol canım darsısı sana ve tüm isteyenlerin başına :KK66: aynen degerlendirmeye devam et bence bir dolu bir boş:KK48::KK48::KK48: ta ki adetine bir kaç gün kala,ben öle yapmıştım gerçi ben cok erken ögrendim hamileliğimi çünkü adet biter bitmez yumurtlamışım :) bir de inofolic kullanmıştım folik asit olarak hamile kaldıgım ay,kaliteli yumurtlama saglıyor inofolic :KK66:
Bnde suan ovulasyon testi kullncm ama erkn yumurtlama olayi takiliyo kafama ne zmn baslasam ki

Bence regl biter bitmez başla canım ben öyle yapmıştım
Dun bitti bu gun basladm bende yanlis yapmiyim diye danisim dedim ben soyle yapsam olur mu saat 1 de yaptm hergun 1de mi yapcm kimisi gunde iki kere demis kafam karisti

Bende folik asit kullanıyorum canım folio olanı. Birde bu ay ibrahim saraçoğlunun incir kürünü yapıyorum 10.gün bugün inşallah olur canım ya
hadi bakalım inş tutar canım ;) dediğim gibi folio yerine inofolic i tavsiye ederim

Yok ya benim kullandığım testte en iyi saatler sabak 11 öğlen 3 veya 5 akşamda 10 diyo. Ben her sabah 10.36da yapıyorum günde 1 kere

normalde koyu gördüğün gün yumurtluyorsundur silikleşmeye başladıgı zamanda çatlamıştır yumurtan ama senin bugunde koyu cıkmış her ihtimale karşı degerlendirseydin canım,bilemedim şimdi :KK48: ama en garantisi ne biliyomusun adet bittikten hemen sonra gün aşırı degerlendirmek günleri,ben ovulasyon testi kullandıgım ay olmamıştı yakalamıştımda yumurtlama günümü,takip etmedğim zaman hamile kaldım :KK48: hayırlısı olsun hakkında
merhaba canm acaba hamile kaldığın günyumurtlama günündü belkide bilmiyorsn dimi
testleri kullanığında yumurtlamaya getirdin de yine de olmadı mı o ay ?
neden erken başlamak daha iyi acaba?
ne zamandır kullandn da hamile kaldın infolicle
doktor mu verdi ?
ay çok soru sordmda canm yardımcı olursan sevinirm =)

benmde adet bugn bitti bugn başladm senin dediğine göre doğru yapmışm o zaman yumurtlama 2 aralık gözküyor takvime baktığımda. hiç test almadm yeni evlendm zaten doktora bile gidemedm henüz inşallah hemen tutar evlendiğimde adetime 2 hafta kadar vardı yumurtlama günümü kaçırmışm va hamile kalamadm

merhaba canm acaba hamile kaldığın günyumurtlama günündü belkide bilmiyorsn dimi
testleri kullanığında yumurtlamaya getirdin de yine de olmadı mı o ay ?
neden erken başlamak daha iyi acaba?
ne zamandır kullandn da hamile kaldın infolicle
doktor mu verdi ?
ay çok soru sordmda canm yardımcı olursan sevinirm =)

benmde adet bugn bitti bugn başladm senin dediğine göre doğru yapmışm o zaman yumurtlama 2 aralık gözküyor takvime baktığımda. hiç test almadm yeni evlendm zaten doktora bile gidemedm henüz inşallah hemen tutar evlendiğimde adetime 2 hafta kadar vardı yumurtlama günümü kaçırmışm va hamile kalamadm
yardımcı olmak isterim tabi ne demek canım:KK48: benim adet döngüm 21 ila 27 gün arası degişiyor,ovulasyon testini kullandıgım ay adetimin 12.günü yakaladım yumurtlama günümü degerlendirdik fakat tutmadı o ay(agustos ayında).eylül ayında da takip etmedim hiç bir şekilde ama sogan kürü yaptım o ay,ekim ayında inofolic kullanmaya başladım,adet biter bitmez adetimin 7.günü itibariyle bir dolu bir boş degerlendirdik hamile oldugumu ben bata 1 hafta kala ögrendim erken yumurtladım ki bu kadar erken ögrendim,her zaman yumurtlama günleri aynı zamanda olacak diye bir kural yok,inofolic bir kutu bitmişti hamile oldugumda ögrendiğimde (30 adet toplam),doktora sormadan aldım ben gıda takviyesi oldugu için,sonradan sordum kullanabilirsin hiç bir sakınca yok demişti,daha cok yenisin acele etme ve stres yapma inş en güzel zamanda gelir meleğin,bir dolu bir boş degerlendirmeye devam :halay::halay::halay:

Canım olması gereken koyuluğu göremedim ben o testlerde, kendi geçen ayki resmimi atayım olması gereken koyuluk bu şekilde oluyor. Umarım bugün tam koyuluğu yakalarsın. Ve sana bi tavsiye eğer en koyu gün 24 dü ise ve dün yumurtan salınmışsa umarım dün geceyi yada bu sabahı değerlendirmişsindir. En koyu gördüğün günü mutlaka değerlendirmek en iyisi çünkü. Ama olurda bugünden sonra koyuyu görürsen test yapmayı sıklaştır silikleşme zamanını yakala ve hemen ardından değerlendirmeye çalış. Hakkında hayrlısı olsun inşallah

Resime bakabilirsin burdan canm

Eklentiler

• 902D431B-2296-474E-8525-3323CE62DA1E.webp
    902D431B-2296-474E-8525-3323CE62DA1E.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 25
tuhaf yaaa benim 1 gün koyu verdi 2 gün silik dün yine koyu çizgi vardı bugün yine silik ne yapıcağımı şaşırdım :)

yardımcı olmak isterim tabi ne demek canım:KK48: benim adet döngüm 21 ila 27 gün arası degişiyor,ovulasyon testini kullandıgım ay adetimin 12.günü yakaladım yumurtlama günümü degerlendirdik fakat tutmadı o ay(agustos ayında).eylül ayında da takip etmedim hiç bir şekilde ama sogan kürü yaptım o ay,ekim ayında inofolic kullanmaya başladım,adet biter bitmez adetimin 7.günü itibariyle bir dolu bir boş degerlendirdik hamile oldugumu ben bata 1 hafta kala ögrendim erken yumurtladım ki bu kadar erken ögrendim,her zaman yumurtlama günleri aynı zamanda olacak diye bir kural yok,inofolic bir kutu bitmişti hamile oldugumda ögrendiğimde (30 adet toplam),doktora sormadan aldım ben gıda takviyesi oldugu için,sonradan sordum kullanabilirsin hiç bir sakınca yok demişti,daha cok yenisin acele etme ve stres yapma inş en güzel zamanda gelir meleğin,bir dolu bir boş degerlendirmeye devam :halay::halay::halay:
inşallah canım benm ya
yeniyim ama yaş geçmeden hemen olsa iyi olur 28 yaşındayım ben :)

Back
X