• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su Ve Ateş

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.619
773
39
Doğunun kanunlarından uzağa kaçan bir adam olan Haşmet ve hayatın acı gerçeklerinden bihaber, saf ve duru bir kız olan Yağmur’un imkansız aşkının hikayesidir. Doğu ve Batının, Güneş ve Ayın, Su ve Ateşin masalıdır bu aşk… Ateş Suya düşmüştür…

[video=youtube;0k79QTBVMkE]https://www.youtube.com/watch?v=0k79QTBVMkE[/video]

film özcan deniz klasiği

ama şarkıya bayıldım

birde ALLAH var sonunu tahmin etmedim şaşırttı

filmin müziği benim telefonumun zil sesi,
film doğuyla batıyı sentezlemeye çalışmışlar bazen çok avrupalı görünen film dil itibariyle doğu dizilerine kaçıyor
10 üzerinden 7,5 verebilirim :)
benim dünyam filmine bayıldım 10 üzerinden 8 :)
hükümet kadın gülmek için bire bir 10 üzerinden 7,5 :) (kahve sahnesine bayıldım)
tamam mıyız hayatın içinden farkında olamadıklarımız konusunda ve hayata pozitif olma açısından güzel
10 üzerinden 6,5

Özcan Deniz yine şaşırtmadı .. Bu adamın da mutlu sonla biten filmi yok denecek kadar az.. Neyse film yine de güzeldi. Yine cok ağlattı :43::14:

Ben de diğer arkadaşlarıma katılıyorum. Özcan Deniz hep mutsuz sonla bitiyor.
Film genel olarak fena değildi. Baba-Oğul sahnesinde birazcık ağladım. :)

Gitmeyi dusunuyordum bu filme ama kotu sonla bitiyorsa gitmeyim daha iyi bu ara yeteri kadar huzun yasadim zaten :)

Mutlu sonla bitmeyen filmler daha cok akilda kalirmis diyorlar?...

Doğunun kanunlarından uzağa kaçan bir adam olan Haşmet ve hayatın acı gerçeklerinden bihaber, saf ve duru bir kız olan Yağmur’un imkansız aşkının hikayesidir. Doğu ve Batının, Güneş ve Ayın, Su ve Ateşin masalıdır bu aşk… Ateş Suya düşmüştür…

[video=youtube;0k79QTBVMkE]https://www.youtube.com/watch?v=0k79QTBVMkE[/video]
Aslında merak ediyorum bu filmi ama özcan deniz düşündürüyor beni :26: sevemiyorum bu adamın oyunculuğunu bitürlü filmden soğutuyor beni :19:

Aslında merak ediyorum bu filmi ama özcan deniz düşündürüyor beni :26: sevemiyorum bu adamın oyunculuğunu bitürlü filmden soğutuyor beni :19:

Gidilmeli, aşkın o acısı yaşanmalı... Hissedilmeli derinden, Londra'yı içine çekmeli insan. Hele benim gibi o şehri seviyorsa...

özcan deniz olunca filme filan gitmek istemiyorum direk soğuyorum valla

ben daha dün izledim, bana göre özcan denizin yaptigi en basarili film
Insan hic sIKIlmiyor, sahneler gereksizce uzatilmamis, tak tak tak isliyor hikaye...
yasemin allen cok yakismis, hele babasi rolündeki adam cok cok cok basariliydi.
bazi yerlerinde sacmaliklarda var ama olcak o kadar.
Töre filmi ama töre sahneleri tanidigimiz sekillerde islenmemis, gayet modern aileler
giyimleri, kusamlari, yasamlari...
Hele hasmetin esi olan kadin, afet yahu... süper oynamis bence.

uzatmadan: bence izlenilmesi gereken bi film, güzel zaman gecirdim... sevdim... evim sensinden daha iyidi

Back
X