Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şu yerleşme dediğiniz kahverengi akıntıyı biraz açar mısınız kızlar ? :)
Çok dua edicem size ben bir yılda ne hale geldim siz 6 yılda ne kadar yıpranmışsnzdr.. rabbim size mucizenizi versin sizi kavuştursn inşallah çok zor.. dualarm gönlüm sizinle..
Amin Allah razı olsun zamanla alışıyorsun alışmasanda bu da bi sınav unutmayalım Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur inşallah Rabbim sizin de gönlünüzün muradını versin inşallah
İnşallah devam eder çok streslyim bir haftadır uyku uyumyorm desem yeridir her dakika kafamda daha eşimle de paylaşamadm adet günüm geçmeden demyim kanama olursa kimyasal olursa yıkılır dye çok çocuk istiyo çünkü bana dua edin inşallah olmaz bir yıldır bekliyoruz çok yıprandım her ay gün saymaktan belirti kollamaktan.. değeriniz kacken kanama başlamıştı acaba veya adetin kaçıncı günü başladı
gayet güzel cikmis değeriniz. benim şimdi bu ayki hamilelikte baktırdığımda 5. haftaydı yine tam hatırlamıyorum 500 çıktı 2 gün sonra tekrar baktırdım 1100 küsür çıkmıştı oradan yükselişte de sağlıklı ilerleme olduğunu gördüm. ayrıca doktorum progesteronea da baktırdı cünkü o düşükse sıkıntı olabiliyomuş. çok şükür o da 96 mı ne çıkmıştı. şimdiki gebelikte ne kanama ne akıntı ne bi şey hiçbir şey olmadı o yüzden güzel ilerleyeceğini tahmin ediyordum ben. şu bulantılar olmasa bi de :) 14 hafta doldu son 45 gündür her gün kusuyorum sabahları.
gayet güzel cikmis değeriniz. benim şimdi bu ayki hamilelikte baktırdığımda 5. haftaydı yine tam hatırlamıyorum 500 çıktı 2 gün sonra tekrar baktırdım 1100 küsür çıkmıştı oradan yükselişte de sağlıklı ilerleme olduğunu gördüm. ayrıca doktorum progesteronea da baktırdı cünkü o düşükse sıkıntı olabiliyomuş. çok şükür o da 96 mı ne çıkmıştı. şimdiki gebelikte ne kanama ne akıntı ne bi şey hiçbir şey olmadı o yüzden güzel ilerleyeceğini tahmin ediyordum ben. şu bulantılar olmasa bi de :) 14 hafta doldu son 45 gündür her gün kusuyorum sabahları.
Çok şükür çok sevindim sizin adınıza ya bide ben duysam sağlıklı olduğunu günler saatler geçmiyor sanki.. beni korkutan şey biran da bütün kask agrm bitti kasklarmda hicbisey hisstmyrm şuan.. öyle aman aman bı belirtim yk qcaba bsy mı var dyorum kask agrlarm nye kesildi göğüslerimde öyle bastrp bakmasam ağrı fln hssetmyrm sizin nasıldı 4. Haftanzda belirtilerniz
Benım hamile kaldıgımı öğrendikten sonra oldu yerlesme kanaması. İlk kahverengi basladı sonra ilk 3 ay kırmızı oldu. Ama senın gibi böyle aynılarını yasadığımds oldu cocuk denerken o zamanlarda hep negatif olmuştu canım. Yani yerleşme kanaması geldiğinde genelde testte pozitifi görüyorsun
Benım hamile kaldıgımı öğrendikten sonra oldu yerlesme kanaması. İlk kahverengi basladı sonra ilk 3 ay kırmızı oldu. Ama senın gibi böyle aynılarını yasadığımds oldu cocuk denerken o zamanlarda hep negatif olmuştu canım. Yani yerleşme kanaması geldiğinde genelde testte pozitifi görüyorsun