Kızlar yardım yerleşme kanaması mı??

Hayır her kadın görmez belirli bi haftaya kadar hiç belirti de olmayabilir benimde yerleşme kanaması olmamıştı ben sürekli vücudumu dinlerim neresi ağrıyor midem bulanıyor mu fln diye buna rağmen hiç bişey hissetmedim ama sonuç kötü bitti maalesef stres azalticak şeyler yapın ben öyle yapıyorum işe de yarıyor zaten akşama kadar evde olmuyorum ama yine de evde kafama takılıyor ve düşünüyorum o yüzden kendime kuş aldım onunla vakit geçiyorum yani nerdeyse boş vaktim yok en iyisi de bu
Aslına bakarsanız yaptığımız stres değil tamamen sabırsızlık bir an önce sonuca ulaşmak bence :) umuyorum her şey gönlünüzce olur

Kırmızılık varsa gebelik ihtimali çok düşük pembemsi lekelenme de adet günü gelmediği için beyaz akıntıyla karışmış olabilir bende çok yaşadım bu tarz şeyler ben bi kere hamile kaldım onda da sıfır bdlirti hiç birşeyim yoktu arkadaşım ısrar edince test yaptım pozitifi görünce belirtiler başladı psikolojik yani çoğu inşaallah çift çizgiyi görürüz
ben regl günlerimi karıştırmışım normalde 4 ünde olmam gerekirken ben daha erken gördüm o kanamayı normal yaşadığım reglden farklıydı ilk defa bu kadar çok kahverengi lekelenme yaşadım karın ağrım ve bel ağrım da var dediğniz gibi kişiden kişiye değiştiği için her şeyde olabilir doktorum ayın 10 unu bekle bir şey varsa o zaman belli olur dedi bekliyorum bakalım bu süre içinde neler olur

ben regl günlerimi karıştırmışım normalde 4 ünde olmam gerekirken ben daha erken gördüm o kanamayı normal yaşadığım reglden farklıydı ilk defa bu kadar çok kahverengi lekelenme yaşadım karın ağrım ve bel ağrım da var dediğniz gibi kişiden kişiye değiştiği için her şeyde olabilir doktorum ayın 10 unu bekle bir şey varsa o zaman belli olur dedi bekliyorum bakalım bu süre içinde neler olur
İnşaallah pozitifi görür isteyen herkes

Merhabalar kızlar bugün adet olmam gerekiyordu sabah gebelik testi yaparken siyaha çalan kahverengi akıntı geldi çok fazla değil adete 5 gün kala erken gebelik testi yaptım sonuç çok silik ikinci çizgi çıktı ama bugün kaset tipi test yaptım onda negatif cikti bu yerleşme kanaması olabilir mi bugün kan verdim yarın sonuçlar çıkar ama çok sabırsızlanıyorum aranızda böyle olup da gebe olduğunu öğrenen oldu mu acaba veya bilgisi olan var mı şimdiden teşekkür ediyorum ❤️
Umutlandırmak istemek ancak benimde kahverengi peçeteye gelen bir kanama sonrasında açık pembe çok az bir kanama olmuştu. Hamile olduğumu reglimi bir gün geçince kaset test ile ogrenmistim

12 gün adetim gecikti ve 6 cı günde kan verdim çıkmadı ama idrar testinde çıktı 7 Mayıs ta kahverengi kırmızı karışık orta şekilde kanama oldu ve şuan 2 günümdeyim kahverengi ve az geliyor normal adetimde ben günlük 5 defa ped değiştiririm şuan çok az geliyor kahverengi bir bakıyorum açık kahve bir bakıyorum kahve tonu bu nasıl bir iş anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

12 gün adetim gecikti ve 6 cı günde kan verdim çıkmadı ama idrar testinde çıktı 7 Mayıs ta kahverengi kırmızı karışık orta şekilde kanama oldu ve şuan 2 günümdeyim kahverengi ve az geliyor normal adetimde ben günlük 5 defa ped değiştiririm şuan çok az geliyor kahverengi bir bakıyorum açık kahve bir bakıyorum kahve tonu bu nasıl bir iş anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
Adetin başlamak üzere bence benimde böyle oldu testte çıktı kanda çıkmadı 10 gün geçmişti adetim değerin kaç çıktı

Adetin başlamak üzere bence benimde böyle oldu testte çıktı kanda çıkmadı 10 gün geçmişti adetim değerin kaç çıktı
İlk gün kırmızı ve kahverengi geldi 2 ci gün sadece kahverengi ve az 3 günümdeyim ve şuan hiç yok açık kahve geldi ve pedim tertemiz ben bu işten bir şey anlamadım.ve ben kan tahlili ni 6 gün gecikmişti öyle yaptım ve 11 ci güne kadar kan tahlili yapmadım ve 12ci gün sabahına dediğim gibi kanama oldu ve şuan 3 üç günümdeyim bir şey yok sadece sağ Kasık bölgem ağrıyor ve mide bulantısı varmış gibi hissediyorum iştahım yok karnımın alt bölgesinde hafif bir şekilde ağırlık var gibi hissediyorum

İlk gün kırmızı ve kahverengi geldi 2 ci gün sadece kahverengi ve az 3 günümdeyim ve şuan hiç yok açık kahve geldi ve pedim tertemiz ben bu işten bir şey anlamadım.ve ben kan tahlili ni 6 gün gecikmişti öyle yaptım ve 11 ci güne kadar kan tahlili yapmadım ve 12ci gün sabahına dediğim gibi kanama oldu ve şuan 3 üç günümdeyim bir şey yok sadece sağ Kasık bölgem ağrıyor ve mide bulantısı varmış gibi hissediyorum iştahım yok karnımın alt bölgesinde hafif bir şekilde ağırlık var gibi hissediyorum
Kırmızılık varsa ümitlenme derim ama inşaallah pozitifdir

Back
X