Doğuma Hazırlık Su?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mavim1

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
29
0
6
35
Bursa
İsim konusunun bu kadar zor olacağı aklıma gelmezdi. Ben de Su isminde kararlıyım ama çok kısa olduğundan bir ismi daha olsun istiyorum. Hayatıma bir melek gibi güzellikler kattığı için Melek ismini beğeniyorum. Ya da Gökçe Su... Off bilmiyorum. "Su" ismine var mı uygun güzel anlamlı önerileriniz.

Canım öncelikle Allah bağışlasın şimdiden. Su ismi benim favori isimlerimden biridir. Ben tek başına kullanılmasından yanayım canım herkes Su ismini bir ek olarak kullanıyor nerdeyse ama sadece Su olanlar nadir. O yüzden tek olarak tercih edebilirsin.

Canım öncelikle Allah bağışlasın şimdiden. Su ismi benim favori isimlerimden biridir. Ben tek başına kullanılmasından yanayım canım herkes Su ismini bir ek olarak kullanıyor nerdeyse ama sadece Su olanlar nadir. O yüzden tek olarak tercih edebilirsin.[/QUOTE

Su ismi zaten başta olacak. Su + ? Kafam karıştı gerçekten. Çok güzel, çok anlamlı ama çok kısa geliyor nedense :)

Canim ben normalde iki isim hic sevmem ve konulmasi taraftari degilimdir ama senin endiseni de anliyorum, iki harf tek hece kisa geliyor kulaga :) bir de su isminin kaynastirma harfi sorunsali var, Su'yun mu denir, Su'nun mu derken karisiyo orda biraz :)

Ilk isim Su olacaksa benim kulagima melodik gelen bi kac tane var:
Su Bilge
Su Beren
Su Mina
Su Işıl
Su Nergis
Su Sare

Canim ben normalde iki isim hic sevmem ve konulmasi taraftari degilimdir ama senin endiseni de anliyorum, iki harf tek hece kisa geliyor kulaga :) bir de su isminin kaynastirma harfi sorunsali var, Su'yun mu denir, Su'nun mu derken karisiyo orda biraz :)

Ilk isim Su olacaksa benim kulagima melodik gelen bi kac tane var:
Su Bilge
Su Beren
Su Mina
Su Işıl
Su Nergis
Su Sare

Evet ben de iki isim sevmiyorum ama Su tek başına olmuyor gibi. Önerilerin için çoook teşekkürler. Hepsi güzel ve üzerinde düşünmeye değer. Ben sanırım Birce isminde de bayıldım. Su Birce... Allahım ne zormuş bu iş. :9:

Su MIRA ,İREM SU,SU DAMLA,YAGMUR SU,SU DURU, ALLAH BAGISLASIN SIMDIDEN CANIM

Evet ben de iki isim sevmiyorum ama Su tek başına olmuyor gibi. Önerilerin için çoook teşekkürler. Hepsi güzel ve üzerinde düşünmeye değer. Ben sanırım Birce isminde de bayıldım. Su Birce... Allahım ne zormuş bu iş. :9:

Iki ismiyle ayni anda mi hitap edilecek peki? Eger oyleyse iki ismi de kisa secebilirsin. Su Eda ya da Su Alin falan gibi. Gercekten zor, Su'yu sona koysan her ismin sonuna yapistirirsin da, ilk isim Su olunca zor gercekten.

ne yalan söyleyeyim,hiç hoşuma gitmez Su ismi.Hele bir ismin yanına gelirse,irem su gibi mesela,daha bir itici geliyor.İlle olacaksa tek olsun bence

ne yalan söyleyeyim,hiç hoşuma gitmez Su ismi.Hele bir ismin yanına gelirse,irem su gibi mesela,daha bir itici geliyor.İlle olacaksa tek olsun bence

katılıyorum bende çok hoşlanmam Su isminden..ne biliyim çocuğuna "Ağaç" gibi bi isim koyuyomuşsun gibi oluyo..o kadar güzel isimler varken su koymak hoş gelmiyo bana..ama illa olacaksa tek olması daha iyi..

Su ismi tek başına çok kısa bir isim sanki bir eksiklik var gibi geliyor bana arkasından başka bir isme ihtiyaç duyuluyor sanki.

Sevgili arkadaşlar,
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum zaman ayırıp da yanıt verdiğiniz için. Gerçekten çok değerli yorumlarınız benim için. "Su" ismi o kadar çok içime sindi ki değiştiremiyorum. Canım kızım, bunca sıkıntımın arasında her an hayat veriyor bana. Her şeyi kafaya takıp sinirleniyorum ve o kadar çok ağlıyorum ki son günlerde umarım onu da üzmüyorumdur. Bi gelse de onu koklayıp koklayıp mutlu olsam.

Back
X