Bebek Beslenmesi ???SU???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Cansu Alparslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
29
3
1
33
Büyükler hep su veriyo musun diye soruyo. Oglum 3aylık veren var mi? Bide mama veriyorum ben sadece. Mama verip su veren yada vermeyen var mi?

Benim bildigim mama icen bebege su verirler bende buyuklerimden duydum 5 aylik benim kizim bir kac kez kasık mamasi vermistim kaynamıs sogumuş su verdim ustune bir iki cay kaşigi kadar

Mama susatirmis diye biliyorum o yüzden arkasindan su verin diyolar, miktarini tam bilmiyorum, annem hep 1 tatli kasigi icir derdi

En iyisi vermek galiba sonucta suyun nasil bi zarari olabilir ki
Fazlasi mideyi doldurur sadece, ama sen saten mamasini ictikten sonra verirsin 1 2 caykasigi falan, hem agiz icide temizlenir pamukcuk olma riskinide azaltirsin. Birde anneler bilir en iyi bebegini, 1 siseyi ictikten 1 saat sonra hemen yine agliyosa susamadan dolayida olabilir, ama rahat 2 3 saat durabiliyorsa ihtiyacida yoktur.

Cansu Alçocuğum a da post: 49232209 .!.:
Büyükler hep su veriyo musun diye soruyo. Oglum 3aylık veren var mi? Bide mama veriyorum ben sadece. Mama verip su veren yada vermeyen var mi?
Cnm benim ben 3 çocuğum a da doğdu gundan 1 hafta sora su verdim bence ver yoksa çocuğun vucudu sussuz kalır benden tavsiye korkma sudan hic kimse ye zara qelmedi qelmez 30 cc 1 kup şekerin yarisini kir at tatli olsun allah korusun hasta olur sussuz benim smcamlarin basina geldiği icin doktor bu cocuk susuzluk dan hasda olmus çocuk valla litre litre su icmis

ayy naptin ya oncacik bedene seker verilirmi? yarim küp az falan degil. Bebekler henüz tat bilmiyor nasil alistirirsan öyle gider. Sekersizde icerler suyu ihtiyaclari varsa, aman aman sekerden uzak tutun, o yastaki cocuga yakamayacagi enerji verilmez

Benm bebeğmde sadece mama ile besleniyor... Çocuk dr.sordum gerk yok mama zaten suyla yapılıor die çıkıştı başka bş dr sordum ver dedi.aslnda ben vermek istiyorum ama benmki içmiyor içse verirdim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…