• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otizmmmmmmmmmm

Ayatoz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2025
40
4
1
28
iyi akşamlar.öncelikle randevu aldım gidicem ama araştırmadan duramıyorum 1 yaş oğlum var ellerini kıvırıyor seslendiğimde çok az tepki veriyor ama al bunu hadi parka gidiyoruz veya bak elimde ne var gibi seslendiğimde bakıyor hemen ama ismine tepki yok mama dede baba anne( tam emin değilim anneden) diyo 10 aylık yürüdü 5 aylık emekledi çok hareketli bir bebek çocukları sever onlara bakıp sesler çıkarır kucağıma çok gelmeyi sevmiyor öpülmeyi sevmiyor bir iki kere yan baktığını fark ettİm komut alıyor mesela su vereceğim zaman otur sana su vereceğim dediğimde oturuyor hemen ya da al bunu babana götür dediğimde götürüyor by by var alkış var öpücük öğretemedim bi türlü sar makarayı öğrenmedi tv tablet vermiyorum hiç ekran neredeyse 0 arada anneanesi kaçamak yapıyor gülüyor ama benim komik davranışlarım olması lazım hareketli şeyler yapmam lazım gülmesi için

Evet var ama şöyle durum vardı bizde bebekliğinin ilk bi kaç ayında kucağımda göz teması kurmuyodu ama şuan sıkıntı yok

Back
X