Şuan deliye dönmüş durumdayım...

matmazeldepresif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
7.981
11.888
şuan öyle canım sıkkın ki bütün komşularla kavga edesim bağırıp çağırasım var...

şuan bahçemiz talan ediliyor.
şu saatte de bu talan devam ediyor.bir kaç gündür kanalizasyon tıkanmıştı.çarşamba günü kapıcımız geldi dediki logarlar açılıp temizlik yapılıcak giderler tıkandı uğraştık boruların içini temizliyemedik belediyeden işçiler gelicek su kesintisi olucak ona göre önlemizi alın peki dedik ama dün çok fazla yağmur yağdı işçiler gelmediler bugün sabah bir uyandık ki sular kesik Allahtan bir gün öncesi önlemimizi aldık neyse şuan işçiler bahçemizi kefgire çevirdiler.

bir gül asmamız var,iki tane büyük çam ağacını bir kaç tane gülümüzü iğde ağacımız ve üzüm asmamızı kamelya ve yürüme alanındaki yanda duran mazılar duvar gibi olmuştu hepsini yıktılar devirdiler çiğnediler.deliye dönmüş durumdayım.

kışın içinde de olmuş komşulardan birisi veya birileri çocuk bezi atmış wc den oda tıkamış giderleri ama borular tıkandığı için uzun demir çubukla bu atık bezi çıkarmışlar ama bu sefer ne atıldıysa taaa borulardan ana gideri kadar gitmiş tıkamış

ya bu nasıl bir durumdur ki hem bahçeye hem o güzelim yeşilliklere yazık degil mi? çöpe atmak yerine neden gidere atılır? çocuk bezi pedler yada başka şeyler ayıptır ya ayıp gerçekten ayıpppppp

[/ATTACH]
IMG_20150530_120929.jpg
IMG_20150530_120819.jpg

Eklentiler

• IMG_20150530_120757.jpg
    IMG_20150530_120757.jpg
    162,8 KB · Görüntüleme: 168
Son düzenleme:
burda tam 16 daire var burada bu kadar aile yaşıyor kendi özel evin değil ki yazık ya son halini görseniz bu ağaçlar 12 yıllık ömürlük bir çocuk bezi hepsini yok etti aglıyacam nerdeyse

Yazik guzelim bahceye ya.
Nefret ediyorum boyle insanlardan: beni ne baglar derdini ben cekmiyorumki diyip pedleri wc deligine atanlar.
Yok sokakta elindeki copu usenip yere savuranlar.
Aticak biseyim varsa Elimde tutarim cop kutusu bulana kadr, yok bulamadiysam eve kadr getiririm evde atarim o copu.
Keske insanlar dusunceli olsa birazcik.

bize okulda 'Ağaç kesen baş keser'diye öğretmişlerdi ben baya cıddıye almışım sanırım içim acıyor böyledurumlara çiçeklerin bile koparılmasına karşıyım ama bazıları bız kadar cıddıye almıyor sorumsuzluk

Tuvalete çocuk bezi atmak nedir ya? Nasıl bir akla mantığa sahip bu insanlar anlamıyorum. Bezin borulardan geçemeyeceğini bilmez mi bir insan? Keşke atanın tuvaletini tıkasaydı da evini b.k bassaydı. Yazık olmuş güzelim bahçeye.

Tuvalete çocuk bezi atmak nedir ya? Nasıl bir akla mantığa sahip bu insanlar anlamıyorum. Bezin borulardan geçemeyeceğini bilmez mi bir insan? Keşke atanın tuvaletini tıkasaydı da evini b.k bassaydı. Yazık olmuş güzelim bahçeye.

bize okulda 'Ağaç kesen baş keser'diye öğretmişlerdi ben baya cıddıye almışım sanırım içim acıyor böyledurumlara çiçeklerin bile koparılmasına karşıyım ama bazıları bız kadar cıddıye almıyor sorumsuzluk
Yazik guzelim bahceye ya.
Nefret ediyorum boyle insanlardan: beni ne baglar derdini ben cekmiyorumki diyip pedleri wc deligine atanlar.
Yok sokakta elindeki copu usenip yere savuranlar.
Aticak biseyim varsa Elimde tutarim cop kutusu bulana kadr, yok bulamadiysam eve kadr getiririm evde atarim o copu.
Keske insanlar dusunceli olsa birazcik.
Pedin ve bebek bezinin wcde erimediğini ve tıkanacağını bilmeyecek kadar aptallarsa demekki :KK59:
Igrenc gercekten, kizlar okulda bile pedlerini toilete atiyorlar
Cidden yazık olmuş..Gına geldi artık şu bebek bezleri vs. sokak ortasında çöp kenarlarında açıkta görmekten poşetlenip çöplere atılsa kimsenin eline yapışmaz.

ya kızlar valla canım skıldı sinirm bozuldu çöp denen bir şey var bu kadar zarar ziyana degidimi?yazık günah değil mi?daha güller yeni yeni açıyordu.çimlere çok üzülmedim haftaya çıkar ama o kocaman ağaçlara gül asmasına herşeye üzüldüm.

ped yada bezler vb...neden gidere atılır akıl mı yok mantık mı yok şimdi gitsen sorsan çocuklu olan komşulara yok biz yapmadık diyecekler eee kim yaptı ya bunu?

ya kızlar valla canım skıldı sinirm bozuldu çöp denen bir şey var bu kadar zarar ziyana degidimi?yazık günah değil mi?daha güller yeni yeni açıyordu.çimlere çok üzülmedim haftaya çıkar ama o kocaman ağaçlara gül asmasına herşeye üzüldüm.

ped yada bezler vb...neden gidere atılır akıl mı yok mantık mı yok şimdi gitsen sorsan çocuklu olan komşulara yok biz yapmadık diyecekler eee kim yaptı ya bunu?
Ben olsam mahkemeye taşırdım, komşudur yüzyüze bakıyoruz vs hikaye.
Annem de bitki yetiştiriyor bahçede. Bir tanesi kırılsa oturup ağlar. Evlat gibi oluyor onlar. Ne hissettiğinizi anlıyorum güzelim bahçe ne hale gelmiş

Herkes bezini,pedini ait oldugu yere atsa, o ağaç ve yeşilliklerde ait oldugu yerde kalırdı. Çok üzülüyorum böyle bikac düşüncesiz insan Yüzünden kirlenen çevreye :KK43: aslında apartman girişine bi uyarımı assan tatlım, anonim bi şekilde genel bi uyarı yapılsa etrafta bulunan tüm apartmanlara. Belki okuyanlardan içinde utanıpta uyarıyı dikkate alan cıkar

Bir insanin kendi tuvaletine bebek bezi atacagina inanmiyorum. Bir kere kendi tuvaletinin tikanacagindan korkar. Gelen misafir atmistir en buyuk ihtimalle.
Ped de ayni sekilde insanlar kendi evlerinde yapmazlar bu isleri, toplu kullanim alanlarinda yaparlar.
Ha bir de kondom vardi, bak onu atiyorlarmis iste.

Yazık olmuş,keşke kimin yaptığı bulunabilse ve bir yaptırımı olsa. İlk değilmiş zaten,daha öncede yaşanmış, muhtemelen sonda olmayacak diye düşünüyorum.
Bir ağaç kolaymı büyüyor ,yazık valla çok yazık.

X