- 5 Şubat 2020
- 77
- 27
- 3
- Konu Sahibi Ecrin beytas
Ben hamileyim ve folik asit kullanıyorum siz kullaniyormusunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende başağrısı yapiyo neden olabilirTabiki folik asit çok önemli bebeğin zihinsel gelişimi için![]()
Bende başağrısı yapiyo neden olabilir
bende hamile olmadan önce kullandım ama bende kist yapti sonra hamile kaldım şuan hala kullaniyorumBen hamile degilim ama olabilirim batimi bekliyorum kullaniyorum yaklasik 1haftadir 3 ay oncesindede kullanilmasinda fayda varmis![]()
Gösterdim kullan dedi banaFolik asitten olduğuna eminmisiniz? Sonuçta vitamin ilacı. Doktorunuza danışın birçok folik asit markası var belki değiştirmenizi önerir.
Gösterdim kullan dedi bana
HmmFolik asit bende hiçbirşey yapmadı birşey diyemeyeceğim, ama hamilelikte alınması şart bir vitamin.
Kist yaptigini bilmiyodum . Yeni basladim onun yan etkisimi bilmiyorum asiri gaz olusuyobende hamile olmadan önce kullandım ama bende kist yapti sonra hamile kaldım şuan hala kullaniyorum
Hamile kalmadan önce kullandım yaptı sonra hamile kaldım şuan kullanıyorum şimdide baş agrisi yapıyorKist yaptigini bilmiyodum . Yeni basladim onun yan etkisimi bilmiyorum asiri gaz olusuyo
Benim ilk denemem zsten olusmazsa doktor kontrolunde gerceklestircemHamile kalmadan önce kullandım yaptı sonra hamile kaldım şuan kullanıyorum şimdide baş agrisi yapıyor