Şuan Kabul Olacağını Bilsen Ne Diye Dua Ederdin?

Her şey yoluna girsin her şey çok güzel olsunn bütün hayallerim hayırlısı ile gerçek olsunnn

Aileme, sevdiklerime ve kendime sağlık,huzur,mutluluk...
Nişanlımın maddi durumunun düzelmesini ve mutlu bir yuvamızın olmasını dilerdim.

Basta anneme babama kardesime esime ve bana saglikli uzun ask dolu sewgi dolu para dolu bir omur isterdim,,hep yanimda olmalarini dilerdim...

Rabbim çok günahkarım,sen affedicisin affetmeyi seversin.ne olur benide bağışla.içind ebulunduğum durumdan kurtar ve senin katından en hayırlısından bir eş,hayırlı evlatlar ve hayırlı rızıklar diliyorum.iki cihan saadeti ver ve neolur beni kendimle nefsimle başbaşa bırakma.affet allah ım,affet

öncelıkle kızımın hastalıgını yenmezı,yürümesini,konuşmasını,gözlerimin içine bakarak anneee demesı ıcın ..

tüm sıkıntılarımı unutturacak kadar çok mutlu olmak istiyorum. tam ümidimi kesmişken çıksın mutluluk karşıma..

Babamın hastalığına sahip kişilerin bu ara vefat etmesi beni o kadar etkiliyor ki korkuyorum canımdan daha çok sevdiğim babama birşey olacak diye.Duam da her zaman ettiğim gibi Rabbim sen hiç bir kuluna çekemeyeceği yükü vermezsin bilirim babama ve tüm hastalarımıza şifa nasip eyle.Başımızdan eksik etme ona güç kuvvet ver Rabbim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…