Şuan Kabul Olacağını Bilsen Ne Diye Dua Ederdin?

Allah'ım sağlık sıhhat afiyet huzur mutluluk versin. Kimsenin sevdiklerini başından eksik etmesin acılarını göstermesin.. Ettiğimiz dualarla ve sevdiğimiz insanlarla Rabbim sınava çekmesin.. Görünen görünmeyen tüm kötü varlıklardan ,şeytanın şerrinden şeytanlaşmış insanların şerrinden Rabbim hepimizi korusun..

Hayirli bu evlat isterdim rabbimden umudum tukenmeden

"Kim inanarak, sevabını ancak Allah'tan bekleyerek Kadir Gecesinde kıyam üzere olursa (uyanık kalıp ihya ederse) geçmiş günahları affedilir." (Buhari, Siyam: 71, İbni Mâce, Dua)

Cümleten Kadir Gecemiz Mübarek olsun..Rabbim günahlarımızı affetsin inşallah..

ay şu borcumuz bi bitseydi yaa
bi' de sağlık, huzur, afiyet
amin

Allah'ım zalimlere fırsat verme.. Görünen görünmeyen her kötü varlıklardan tüm müslümanları koru..inşaAllah amin..

Rabbim tüm isteyen muminlere ve bize senin razi olacagin kullardan olacak,Rasulune layik ümmet olacak vatanina milletine faydali dinine kitabina hizmetkar, ana banasina itaatkar, ahlakli saglikli hayirli akilli uslu halim selim salih ve saliha evlatlar nasip eyle

Evladımı sağlıkla doğurup
Eşimin işi ve evimizi daha güzel bir yere taşimak icin saglik-şans-kazanc-bereket-huzur...

Öncelikle sağlık için dua ederdim. Daha sonra sağlıklı, hayırlı bir kız evladım olmasını dilerdim

Eniştemi Allah ım ıslah et. Akıl fikir ver evine yuvasına bagla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…