Şuan Kabul Olacağını Bilsen Ne Diye Dua Ederdin?

Affet yarabbimmmm beni ailemi eşimi dostumu arkadaşlarımı butun ınsanlııgı affet ömründe bırkez olsun sana ınandım dıyenlerı kelıme ı sahadet getirenlerı cumle cıhanı affet doğru yolundan şaşırtma seytana uydurma bızlerı hepimizi affet ağlaya ağlaya bunu dılıyorum rabbımden.

Şu H3N2 virüsünün ortadan kalkmasını isterdim. Bebeğim var hasta olacağız diye korkudan bir yere çıkamaz olduk.

Ben ne isterdim rabbimden cocuklarima ve bizlere saglikli imanli hayırlı ömür gönlümde herzaman varolan saliha bi kiz evlat baris ,insanlik, huzur,mutluluk ve bereket ve Allaha layık bi kul olmak isterdim

Affet yarabbimmmm beni ailemi eşimi dostumu arkadaşlarımı butun ınsanlııgı affet ömründe bırkez olsun sana ınandım dıyenlerı kelıme ı sahadet getirenlerı cumle cıhanı affet doğru yolundan şaşırtma seytana uydurma bızlerı hepimizi affet ağlaya ağlaya bunu dılıyorum rabbımden.
Amin insallah

esimin sagsalim gelmesini yolculugundan diliyorum Allahtan

birde onu en buyuk hayalimiz olan baba olmasini benimde anne olmami diliyorum birlikte

buyudeceyimiz bir yavrumuz olsun onu hep sevelim dugununu gorelim istiyorum.

kurbanlar keselim fakir bir cocuk sevindirelim bebeyim icin

kimsenin kucagi bos kalmasin her kadin anne kelmesini duysun dilerim herkese ruzi herkese huzur

mutluluklar herkesin gonlundeki arzular cicek acsin bzimde Allahin izniyle
Amin insallah canim

Back
X