- 7 Haziran 2017
- 2.837
- 3.162
- 133
- Konu Sahibi NehirMehir
Güle güle oturunTaşıdım ölümüne ev yerleştirmeye çalışıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle oturunTaşıdım ölümüne ev yerleştirmeye çalışıyorum
Bu neydi şimdi kız. Allah seni etmesin![]()
Aman Allahım, bu gözler daha neler görecekNe yapayım kiz?
Çok severek sevişiyorum...
O soruyu sorduğunda sevişiyorumdum...
![]()
1 aylik, sadece 1 kere emzik verdim ve dunden beri memeyi reddetti. Yardimci olursaniz cok sevinirim cok kotu durumdayim, oncesinde cok guzel emiyordu ben kendi elimle mahvettim cocugumuKaç aylık?? Ben iki oğlumda da 3 aylık olunca meme reddi başladı.. sana yardımcı olmak isterim![]()
Sevişiyorum,
bir yandan senin konuları takip ediyorum...
![]()
Aman Allahım, bu gözler daha neler görecekne diyelim, kolay gelsin
![]()
Tiyee alıyorum
Gel aşkım eveValla benim suçum yok ablacim, hep bu cananın suçu. Beni de yoldan çıkarcak diye korkuyorum. Ben böyle şeyler bilmem ki![]()
Valla benim suçum yok ablacim, hep bu cananın suçu. Beni de yoldan çıkarcak diye korkuyorum. Ben böyle şeyler bilmem ki![]()
Geliyorum,saçımı ne cekiyorsunGel aşkım eve![]()
Cnm memeyi ağzına alınca mı reddediyor yoksa emme pozisyonuna getirince mi?? Benim ilk oğlum emzirme pozisyonuna getirince ağlıyordu.. bi tek ayakta durup kucağımda pışpışlarken duruyordu.. bende ayakta pışpışlayarak emzirdim tam 7 ay.. yada uyurken emzirdim heo..10 aylık olunca kendi kesti emmedi..1 aylik, sadece 1 kere emzik verdim ve dunden beri memeyi reddetti. Yardimci olursaniz cok sevinirim cok kotu durumdayim, oncesinde cok guzel emiyordu ben kendi elimle mahvettim cocugumu
Kız hemende sattın beni![]()
uyku oncesi ve sonrasi daha uyku sersemiyken emzirmekle memeye geri doner mi diyorsun?Cnm memeyi ağzına alınca mı reddediyor yoksa emme pozisyonuna getirince mi?? Benim ilk oğlum emzirme pozisyonuna getirince ağlıyordu.. bi tek ayakta durup kucağımda pışpışlarken duruyordu.. bende ayakta pışpışlayarak emzirdim tam 7 ay.. yada uyurken emzirdim heo..10 aylık olunca kendi kesti emmedi..
İkinci oğlum yine 3 aylık olunca pışpışlayarak bile emmeye başladı.. baktım aç emmiyor sağdım çay kaşığı ile emzirdim.. yine uyku sersemiyken denedim.. şimdi 2 yaşını 1 ay geçti kendi bırakmıyor hala emiyo sıpa..
Uğraşacaksın sende.. ayakta pışpışla.. uyku arası emzir.. yine de emmezse sağ sütünü çay kaşığı ile ver.. tadını tekrar alır inş..