Şuan Nst deyim

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
994
73
Gece 4 sabah 0 hareket olduğu için doktora geldim. Muayne de hareket etti ama tedbir için Nst istedi. Ebe 2.kez bağladı sorun mu var dedim uyku halinde gibi dedi ama uyanık. Uzun kalacaksiniz dedi. Eşim gelsin mi dedim doktor size söyleyecek o karar verecek dedi. Çok tedirginim suan 3 kere makine sinyal verdi ama arkam dönük göremiyorum değerleri

Sakin ol canım. Bende nstye girdiğim zamanda kıpırdama neredeyse hiç olmadı, toplasan 3 defa ve uzun kaldım. Ben sırt üstü yatınca oynamıyor bu çocuk dememe rağmen uzun süre öyle tuttular beni hatta belim ağrıdı. Velhasıl yine oynamadı. Doktor daha öncesinden de beni baya bir korkuttu ama çatır çatır doğurdum

Sağlıklıca zamanında doğurursun inşallah kalbini rahay tut canım..

Benim içinde dua edersen sevinirimm

Allah isteyen herkese hayırlı bebekler nasip etsin. Hissedilen sancim yok. Doktor sonuca çok parlak değil çok kötü de değil akşam sabah bakalım dedi. Ya Nst deyken başka doktor a da gittigimi demiş bulundum biraz soğuk davrandı maalesef. Oysa eşim ve annemin zoruyla gitmiştim daha önce kuzenim doğurdu diye ama hastane olarak iğrenç bi yer. Burası çok daha iyi doktoru da sevmiştim bilmiyorum aramiz isinmazsa napicam.

Gece 1 ssk 1 özel iki acile gittim. Nst de 104 e kadar düştü hareket etmedi pek ve tansiyonum birinde 13 e 9 ken 1 saat sonra diğerinde 9 a 5 e düştü. İkisi de gece kanama su olursa olursa gel dedi geçti. Anlam veremiyorum. Şimdi kahvaltı yapıp kendi doktoruma gidicem. İhmale gelen binlerce bebekten biri olsun istemiyorum bebeğim ama elimden de bişey gelmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…