Şuan o kadar yardıma ihtiyacım var ki. okuyup bana fikir veriri misiniz? sağlıklı düşünemiyorum

bittervoid

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
34
4
Öncelikle merhaba. Iki hafta önce 1 yıldır süren sorunlu iliskimi bitirme kararı aldım ve uyguladım. Iyi ayrildik. cok uzulerek verdigim ama dogrulugundan da emin oldugum bir karardi. Iliski suresince bana karaktersiz oldugunu kanitlicak bircok sey yapti, yasatti. Bunlari onu cok sevdigim icin asarim diye dusunup iliskime devam etmeye calistim ondan kopamadim. Çünkü hayatimda kimseyi onu sevdigim kadar sevmedim. Ona verdigim degeri tavizi kimseye gostermedim. Bir kiz yuzunden daha once bircok sorun yasadik. Alenen flortlestigi ve benim mesajlarini gordugum halde konusmaktan vazgecmedigi bir kiz. Iliskimizi ondan saklamisti hatta gorusmek istemisti. Bu yuzden de ayrilik yasamistik. Sonra pisman oldugunu soyledi agladi yalvardi baristik. Ama kizi da silmemek icin bin dereden su getirdi. neyse sildi barsitik. devam ettik. sonra da bir suru pisligi cikti ortaya. Neyse en sonunda ben onun guvenilmez oldugunu anlayip ayrildim ama iyi ayrildik. Hayatima kimseyi almicam dedi son konusmamizda. Sarila sarila aglaya aglaya ayrildik. Onu cok sevdim ben. sosyal medyadan fotograflarimizi kaldirmamisti. Bugun ne gordum?? Fotograf kalkmis ve o kiz takip edilmeye baslanmis. Yani konusmaya baslamislar. inanin sinirden elim ayagim titredi. Karsimda olsa onu parçalardim. Aglamaktan helak oldum evet hayatinda biri olabilir AMA O OLMAZ.. O KIZ OLMAZ.BUNU BANA YAPAMAZ. ben bunu haketcek bisey yapmadim. Bir insan bu kadar karaktesiz olamaz. Daha iki hafta olmus. Herseyin bir adabi vardir. SIMDI BEN NE YAPAYIM. YARDIM EDIN FIKIR VERIN.. takipten cikarip heryerden sildim. Ama inanin arayip sana hakkimi helal etmiyorum yasattiklarini yasicaksin iki yakan bir araya gelmicek doktgum her damla goz yasi senden ciksin mi diyeyim. Yoksa sessiz mi kalayim???? Lutfen fikir verin bana. Inannin saglikli dusunemiyorum. Duramiyorum yerimde. Bana bunu yapmicakti. En zayif noktamdan vurdu beni. Sessizlik mi, yoksa arayip agzima geleni soylemek mi? Tecrubelerinize ihtiyacim var

Arayıp içinden gelenleri söylemen iyi fikirmiş gibi gelmedi bana. İletişim kanallarını ona tamamen kapat ve sen de takip etmemeye çalış.
Belli ki bitmeye mahkum bir ilişki çünlü güvenilir biri değil. Yok yakınken döndüğüne şükret ve önüne bak.

Bunu yapmamış olsa unutmanız daha zor olacaktı. Can çok yanınca daha fazla hissedilmiyo ki atalarımız da acı patlıcanın kırağı çalmaz diyerek çok güzel özetlemişler. İyi tarafından bakın olaya. Hayatınızdan iyi bir insan değil, sizi hak etmeyen biri çıktı.

Ayrılmışsınız zaten ne yapmasını bekliyordunuz ki? Ayrıca siz şu an söylemek istiyorum dediklerinizi o zaman söyleyecektiniz. Affederek zaten hata yapmışsınız, sizi resmen aldatmış.
Mesaj atmanızın birşeyi değiştireceğini sanmıyorum belli ki ayrılığa çabuk alışmış. Bence sizde artık önünüze bakın.

Zaten kendi isteginle ayrılmışsın..senin yerinde olsam hiç cvp vermem ilgilenmem..ayrıca bitmiş bir ilişki neden takip ediyorsun bırak ne hali varsa görsün yollarınız ayrı sonuçta..ikiside aynı kafadaki sürekli bir araya geliyorlar..

Öncelikle merhaba. Iki hafta önce 1 yıldır süren sorunlu iliskimi bitirme kararı aldım ve uyguladım. Iyi ayrildik. cok uzulerek verdigim ama dogrulugundan da emin oldugum bir karardi. Iliski suresince bana karaktersiz oldugunu kanitlicak bircok sey yapti, yasatti. Bunlari onu cok sevdigim icin asarim diye dusunup iliskime devam etmeye calistim ondan kopamadim. Çünkü hayatimda kimseyi onu sevdigim kadar sevmedim. Ona verdigim degeri tavizi kimseye gostermedim. Bir kiz yuzunden daha once bircok sorun yasadik. Alenen flortlestigi ve benim mesajlarini gordugum halde konusmaktan vazgecmedigi bir kiz. Iliskimizi ondan saklamisti hatta gorusmek istemisti. Bu yuzden de ayrilik yasamistik. Sonra pisman oldugunu soyledi agladi yalvardi baristik. Ama kizi da silmemek icin bin dereden su getirdi. neyse sildi barsitik. devam ettik. sonra da bir suru pisligi cikti ortaya. Neyse en sonunda ben onun guvenilmez oldugunu anlayip ayrildim ama iyi ayrildik. Hayatima kimseyi almicam dedi son konusmamizda. Sarila sarila aglaya aglaya ayrildik. Onu cok sevdim ben. sosyal medyadan fotograflarimizi kaldirmamisti. Bugun ne gordum?? Fotograf kalkmis ve o kiz takip edilmeye baslanmis. Yani konusmaya baslamislar. inanin sinirden elim ayagim titredi. Karsimda olsa onu parçalardim. Aglamaktan helak oldum evet hayatinda biri olabilir AMA O OLMAZ.. O KIZ OLMAZ.BUNU BANA YAPAMAZ. ben bunu haketcek bisey yapmadim. Bir insan bu kadar karaktesiz olamaz. Daha iki hafta olmus. Herseyin bir adabi vardir. SIMDI BEN NE YAPAYIM. YARDIM EDIN FIKIR VERIN.. takipten cikarip heryerden sildim. Ama inanin arayip sana hakkimi helal etmiyorum yasattiklarini yasicaksin iki yakan bir araya gelmicek doktgum her damla goz yasi senden ciksin mi diyeyim. Yoksa sessiz mi kalayim???? Lutfen fikir verin bana. Inannin saglikli dusunemiyorum. Duramiyorum yerimde. Bana bunu yapmicakti. En zayif noktamdan vurdu beni. Sessizlik mi, yoksa arayip agzima geleni soylemek mi? Tecrubelerinize ihtiyacim var
Cnm benim kiyamam ya hayat herzaman yüzümüze gülmüyor işte sakın arama ararsan onu sevdiğini sanır kendini birseymis gibi görür hayatina bak ya ayrilmamis olsaydin demekki ikinizide idare edecekti bence sevin daha hayatin basindasin

ayrılmışsınız zaten istediği kızla çıkabilir o kız da olabilir hatta o kızda yeşil ışık yakıyorsa daha kolay olur niye bu kadar kıza taktınız ki kızın ne suçu var senin sevgilin berbat biri, kıza yazık senin sevgiline kaldıysa, bırak ne halleri varsa görsünler , sessiz kal, gerekirse acından sinirinden parkeleri tırnaklarınla kazı , iletişim kurma.

sessizlikkk tabikide.. o dediklerini söyler yada yazarsan bu kuyruk acısı olur. sessizliğe gömüll. bırak o karaktersizi. ama yüreğine serinlik gelsin diye bir şey söyleyebilirim belki güzel olur.. sosyal medya da fotograflarını hep mutlu paylaş, ortamlara gir güler yüzlü mutlu eğlenceli foto paylaş. yıkılmadığını görsünler. hele bide erkek arkadasınla görürse tahminimce kıskanacaktır.

Icim o kadar aciyo ki.. canım o kadar yaniyo ki.. size anlatamam. Bana bunu yapmicakti. Ben bunu haketmedim. Ben ona kiyamadim affettim. Ben onu sevmekten baska hicbisey yapmadim. Neden yapti neden.. nasil yapti. Bir insan nasil bu kadar acimazsiz karaktersiz olur. Aklim almiyor. Arasam icimdekileri soylesem rahatlasam diyorum. Bana aldigi seyleri evin onune firlatsam atsam diyorum. Ama bu ona odul olur onu da biliyorum. Ama ah ediyorum. Benim doktugum her damla goz yasi ciksin ondan. Allah buyuk.. adaletli.. ona guvenip ona siginiyorum..

Ayrılan sizsiniz , aramak gereksiz gibi geldi. Neyin hesabını soracaksiniz?
Sizden ayrıldıktan hemen sonra yedekte olanı kadroya almış birine, ne söyleseniz koymaz.! Bence.

Saçmasapan bir kişilikmiş. İyi ki kurtulmuşsun. Yat kalk şükret. Arayıp dötünü kaldırma. Takip etmeyi bırak. Hayatındayeni mutlulukların peşinden koş. Senin mutlu olman ona vereceğin en büyük cevap ki, ona cevap verme ya da iletişim kurmanın hiç gereği yok.zaten vefasızmış. Kim bilir daha da ciddi olsaydınız, evlenseydiniz filan aşkla kör olup, sana neler yaşatacaktı?

B
ayrılmışsınız zaten istediği kızla çıkabilir o kız da olabilir hatta o kızda yeşil ışık yakıyorsa daha kolay olur niye bu kadar kıza taktınız ki kızın ne suçu var senin sevgilin berbat biri, kıza yazık senin sevgiline kaldıysa, bırak ne halleri varsa görsünler , sessiz kal, gerekirse acından sinirinden parkeleri tırnaklarınla kazı , iletişim kurma.
birile cikmasina lafim yok. Ama bana ayrilirken hayatima kimseyi almicam artik uzun sure deyip beni aldattigi kizla konusmasi bana yapilan bir hakret, beni hice saymak.. ve bunu gorcegimi biliyor. insan olan bunu yapmaz

Kizin da sevgilisi var. Kiz bu yüzden ayrilik yasadigimizi biliyor. Kizla problemim yok. zoruma giden o karaktersizin benim gorcegimi bile bile onu takibe almasi. Almadan once de fotografi kaldirmasi.

sessizlikkk tabikide.. o dediklerini söyler yada yazarsan bu kuyruk acısı olur. sessizliğe gömüll. bırak o karaktersizi. ama yüreğine serinlik gelsin diye bir şey söyleyebilirim belki güzel olur.. sosyal medya da fotograflarını hep mutlu paylaş, ortamlara gir güler yüzlü mutlu eğlenceli foto paylaş. yıkılmadığını görsünler. hele bide erkek arkadasınla görürse tahminimce kıskanacaktır.
Ondan nefret ettigimi bilmesin mi? Ona hakkimi helal etmedigimi, ona ah ettigimi bilmesin mi. Benim canımı cok yakti. Icimi nasil acittigini bilmesin mi

X