- 30 Eylül 2014
- 34
- 4
- Konu Sahibi bittervoid
Öncelikle merhaba. Iki hafta önce 1 yıldır süren sorunlu iliskimi bitirme kararı aldım ve uyguladım. Iyi ayrildik. cok uzulerek verdigim ama dogrulugundan da emin oldugum bir karardi. Iliski suresince bana karaktersiz oldugunu kanitlicak bircok sey yapti, yasatti. Bunlari onu cok sevdigim icin asarim diye dusunup iliskime devam etmeye calistim ondan kopamadim. Çünkü hayatimda kimseyi onu sevdigim kadar sevmedim. Ona verdigim degeri tavizi kimseye gostermedim. Bir kiz yuzunden daha once bircok sorun yasadik. Alenen flortlestigi ve benim mesajlarini gordugum halde konusmaktan vazgecmedigi bir kiz. Iliskimizi ondan saklamisti hatta gorusmek istemisti. Bu yuzden de ayrilik yasamistik. Sonra pisman oldugunu soyledi agladi yalvardi baristik. Ama kizi da silmemek icin bin dereden su getirdi. neyse sildi barsitik. devam ettik. sonra da bir suru pisligi cikti ortaya. Neyse en sonunda ben onun guvenilmez oldugunu anlayip ayrildim ama iyi ayrildik. Hayatima kimseyi almicam dedi son konusmamizda. Sarila sarila aglaya aglaya ayrildik. Onu cok sevdim ben. sosyal medyadan fotograflarimizi kaldirmamisti. Bugun ne gordum?? Fotograf kalkmis ve o kiz takip edilmeye baslanmis. Yani konusmaya baslamislar. inanin sinirden elim ayagim titredi. Karsimda olsa onu parçalardim. Aglamaktan helak oldum evet hayatinda biri olabilir AMA O OLMAZ.. O KIZ OLMAZ.BUNU BANA YAPAMAZ. ben bunu haketcek bisey yapmadim. Bir insan bu kadar karaktesiz olamaz. Daha iki hafta olmus. Herseyin bir adabi vardir. SIMDI BEN NE YAPAYIM. YARDIM EDIN FIKIR VERIN.. takipten cikarip heryerden sildim. Ama inanin arayip sana hakkimi helal etmiyorum yasattiklarini yasicaksin iki yakan bir araya gelmicek doktgum her damla goz yasi senden ciksin mi diyeyim. Yoksa sessiz mi kalayim???? Lutfen fikir verin bana. Inannin saglikli dusunemiyorum. Duramiyorum yerimde. Bana bunu yapmicakti. En zayif noktamdan vurdu beni. Sessizlik mi, yoksa arayip agzima geleni soylemek mi? Tecrubelerinize ihtiyacim var