Suan panik atak geciriyorum rahatlamak icin acil ne yapmalim😔

alev307

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2022
182
40
48
39
Nefes alamıyorum gibiyim kanım çekildi gibi aşırı halsizim çok kötüyüm çok korkuyorum

Çok kalın bir yorganın altına girin. Nefesinizi tutun 10a kadar sayın bırakın yavaşça somra tekrar tutun. Bunu çokça tekrarlayın ve geçeceğine inanın

Biraz daha iyiyim ama asiri güçsüzüm elim kolum kalmiyor normal mi bu.Gecer mi bu durum ilk kez böyle oldum

Uzanın ve bunun sadece panik atak olduğunu, size bir zarar vermeyeceğini düşünün. Derin nefes alın

Hemen bagirsak hareketligi yaşadım çok korkunca Allahim ne zor birsey.Bir taraftan gercek olmadığını geçici olduğunu biliyorum ama engel olamayıp sakinlesemiyorum.Asiri stres altindaydim son dönemler uzun zamandır atak gecirmemistim yine hatırlattı kendisini

Hemen bagirsak hareketligi yaşadım çok korkunca Allahim ne zor birsey.Bir taraftan gercek olmadığını geçici olduğunu biliyorum ama engel olamayıp sakinlesemiyorum.Asiri stres altindaydim son dönemler uzun zamandır atak gecirmemistim yine hatırlattı kendisini
Maalesef daha önce yaşadığımız sıkıntı ve stres birkaç gün sonrasında vücudumuzdan patlak veriyor Bu da bizi daha çok geriyor Bir de ben okuduğum Duyduğum her şeyden çok etkileniyorum Mesela şu an Kayseri'de bir kadını kene ısırmış vefat etmiş Sanki vücudumda bir şeyler yürüyor gibi her şeyden çok etkileniyorum Siz de öyle misiniz

Hemde nasıl asiri hassasım malesef öyle isterdim ki hicbirseyden etkilenmeyeyim ama yapım buna müsait degil.Olabildigince uzak durmaya çalışıyorum haberlerden.Sonrasinda kendim icin bir sürü kötü senaryo kuruyorum.Icime korku dusuyor ve elim ayağım tutmuyor.Asiri kötü olduğumda hemen ishal oluyorum.Boyle yaşamak o kadar zor ki içimde neler kopuyor ama yanımdaki bile halimden anlamiyor.Siz zorlaniyor musunuz günlük hayatınızı surdururken

Ben 4 yıllık panık atak hastasıyım. Bu durumu gerçekten yapamayan bılemez . Hergün ölmek ama ölmemek gibi birsey Bı psikolog tedavisi aldım 2 yıl bırseyım yoktu sımdı tekrar nüksetti bunun yasamaya alısmak gerekıyo . Sadece atak anını beklemeyin. Sabah kalktıgınızda aksam yatarken nefes egzersızı muhakkak yapın eger bunu yapmazsanız atak anında yaptıgınızda hıc Bı etkısı olmuyo.

Back
X