- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Strestendir. Bulabiliyorsanız başka bi yer bulun ama düzgün davranan var mı bilemiyorum.7. ayim bu ofiste stajyer av. olarak. Kurumsaldan da nefret ettim okudugum bolumden de.
Mesai saatim guya 19:00, ama bir kez bile mesai saatimde cikmamisimdir. Saat 8-8.30 gidip cikmak icin izin istesem partner avukat annesine sovmusum gibi davraniyor. Gunde 11-12 saat calismalar, ezici tavirlar, laf sokmalar, beceriksizin tekiymisim gibi davranmalar.
Dun muhtemelen stresten, gece atesler icinde yanmaya basladim bacaklarim falan sizliyordu. Sabah kalktim tipis tipis geldim yine ama hâlâ bedensel cok kotuyum. Iceri girip ben birakiyorum diyip eve gidesim ve uyuyasim var.
1 Ekim’i bekliyorum cikmak icin maasi da almak istedigimden. Ama suan dayanamiyorum kizlar iki uc guzel bir sey soyleyin diye yazdim.
Bugün çektiğin her eziyet ilerde sana tecrübe olacak emin ol av değilim lakin mesleğimde eziyet çektiğim asistanlık döneminde edindiğim her tecrübe bana cok sey kattı.en önemliside sabır etmeyi öğrendim.sabırlı ol7. ayim bu ofiste stajyer av. olarak. Kurumsaldan da nefret ettim okudugum bolumden de.
Mesai saatim guya 19:00, ama bir kez bile mesai saatimde cikmamisimdir. Saat 8-8.30 gidip cikmak icin izin istesem partner avukat annesine sovmusum gibi davraniyor. Gunde 11-12 saat calismalar, ezici tavirlar, laf sokmalar, beceriksizin tekiymisim gibi davranmalar.
Dun muhtemelen stresten, gece atesler icinde yanmaya basladim bacaklarim falan sizliyordu. Sabah kalktim tipis tipis geldim yine ama hâlâ bedensel cok kotuyum. Iceri girip ben birakiyorum diyip eve gidesim ve uyuyasim var.
1 Ekim’i bekliyorum cikmak icin maasi da almak istedigimden. Ama suan dayanamiyorum kizlar iki uc guzel bir sey soyleyin diye yazdim.
Ne mutlu ki ekimde biteceğini bildiğin bi yerde çalışıyorsun onun rahatlığı var.7. ayim bu ofiste stajyer av. olarak. Kurumsaldan da nefret ettim okudugum bolumden de.
Adı üstünde stajyerin henüz. Ve her meslek grubunda bir burnunun sürtülme dönemi vardır emin ol. O yüzden susup devam etmeye bak derim ya da yapabileceğin daha iyi bir şey varsa durma.7. ayim bu ofiste stajyer av. olarak. Kurumsaldan da nefret ettim okudugum bolumden de.
Kendi staj dönemimi hatırladım. Bende mobbing çok fazla yoktu ama birkaç kez tuvalete gidip avukatların haksızlıklarından ötürü ağladığımı bilirim. Stajım bitince de direkt işten çıkmıştım. Şimdi her iş başvurusunda neden staj yaptığınız yerde kalmadınız diye soruyorlar sanki herkes kalmak zorundaymış gibi. Stajyer olman onlara mahkum olacağını göstermez. 7 ay diyorsun maksimum 5 ay sonra sen de avukat olacaksın. Şuan işten çıksan hiçbir şey kaybetmezsin bence. Kazanırsın bile. Psikolojik sağlığını korursun en azından. Hukuk sektöründe alt-üst ilişkisi kuran işverenleri anlayamıyorum gerçekten. Gram ücret vermeyenler mi dersin, ayak işçisi olarak kullanan mı... İnsanın onuruna dokunuyor.7. ayim bu ofiste stajyer av. olarak. Kurumsaldan da nefret ettim okudugum bolumden de.
Adı üstünde stajyerin henüz. Ve her meslek grubunda bir burnunun sürtülme dönemi vardır emin ol. O yüzden susup devam etmeye bak derim ya da yapabileceğin daha iyi bir şey varsa durma.
İstersen adliye stajı devam ederken çalışmaya başlayabilirsin. Muhtemelen konu sahibi de öyle yapmış. Yani ilk altı ayında çalışmaya başlamış. O yüzden ikinci altı ayı dolmuş olmuyor.avukatlik stajinin 6 ayi adliye 6 ayi buro degil mi? yani 6 ay bir buroda calismis olman yeterli degil mi? staj icin gereken sureyi doldurduysan cik bence. insani olmayan calisma sartlari hic kimseye bir sey katmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?